Natrag
22.10.2017 04:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

DESECI TISUĆA KUNA ZA NOVI IZGLED Tko je komunalcima radio redizajn web stranica?

4.3.2017 @ 7:51 Andrea Falkoni Račić Aktualno
4;4

Podijelite:

Svi oni koji su u posljednje vrijeme odlučili potražiti neke podatke na Internetu vezane za tri dubrovačke komunalne tvrtke, mogli su primijetiti značajne promjene kad je riječ o njihovim web stranicama.

Riječ je, naime, o grafičkom redizajnu web stranica Vrtlara, Čistoće i Vodovoda, koji je pak, napravio kompletan rebranding tvrtke. Stoga nas je zanimalo tko je komunalcima radio redizajn stranica, ali i koliko je to dubrovačke građane koštalo.
Izgleda kako je samo Vrtlar za ova posao iskoristio dubrovačku pamet. Naime, prema riječima direktorice Alme Majstorović, Vrtlar se, nakon konzultiranja i preporuke odlučio za dubrovački obrt ‘Dromedar’, a trošak redizajna iznosio je oko 6 tisuća kuna. Redizajn je bio nužan, rekla je Majstorović, sukladno novim ponudama i uslugama ove tvrtke.

Članak u cjelosti pročitajte u tiskanom izdanju DuLista.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana