Natrag
20.9.2017 09:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

Deranja ucjenjuje Konavljane?!

19.11.2013 @ 14:13 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

 
Razlog otkazivanja subvencija za linije iz Dubrovnika prema Konavlima od strane Općine Konavle je traženje direktora Libertasa Đura Deranje povećanje cijena subvencije i sudjelovanje Općine Konavle u kupnji novih autobusa.

Naime, direktor Deranja poslao je dopis Općini u kojem traži sudjelovanje u kupnji novih autobusa.

-Može on tražiti što god hoće. Mi ne možemo više plaćati kao što smo plaćali. Mi nismo otkazali linije nego smo otkazali subvenciju. Ne možemo njih otkazati jer su one županijske. Možemo otkazati subvencije jer smatramo da plaćamo previše. U idućem proračunu nemamo toliko novaca, što je tu je. Naše zakosko pravo je da tri mjeseca prije otkažemo subvenciju. Taj Đuro Deranja ne zna tko mu glavu nosi. Jednostavno je nepravedno i plaćamo previše – rekao je Korda potvrdivši kako su primili dopis u kojem se traži sudjelovanje u kupnji novih autobusa.

-Tražio je da idemo u kupnju autobusa, a uz subvenciju plaćamo i leasing za 2-3 autobusa. To nama ne treba, onaj tko će vozit neka vozi– rekao je Korda.
 
O kakvoj je kupnji novih autobusa riječ poslali smo i upit direktoru Đuru Deranji.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana