Aktualno

Deranja: Nismo još razmišljali o povećanju cijene

Deranja: Nismo još razmišljali o povećanju cijene

Vijest o poskupljenju goriva, prema najavama mogla bi dovesti do povećanje cijena ostalih proizvoda. Stoga smo kontaktirali direktora Libertasa Đura Deranju kako bi provjerili je li u Libertasu razmišljaju  o povećanju cijena karata.

-Nismo samostalni u određivanju cijena, već se to radi u suglasnosti s jedinicima lokalnih samouprava na čijem području obavljamo prijevoz. Pretprošle godine smo imali zadnje povećanje, a istina je da cijene goriva stalno rastu, i da će prema svim najavama i dalje rasti. Nismo razmišljali o povećanju jer je to složen proces i jer bi za to trebali suglasnost jedinica lokalne samouprave. Ipak se nadamo da cijene neće tako drsatično rasti- istaknuo je Deranja.

On je nedavno poslao dopis sindikatu zaposlenika Libertasa za početak ponovnih pregovora oko Kolektivnog ugovora. Sastanak bi se prema njegovim riječima trebao održati ovog petka u 14 sati.

-Voljni smo nastaviti pregovore, moramo se usuglasiti, donijeti Protokol o radu i Kolektivni ugovor, to nam je svima obaveza- zaključio je Deranja.
Sindikalni povjerrnik Baldo Kovaćević rekao nam je kako od štrajka za sada neće biti ništa, a odluku o njemu te o pregovaranju Sinidkat će donijeti nakon odluke Vrhovnog suda. 

Pročitajte još

NEUGODNO ISKUSTVO SUGRAĐANKE ‘U šoku sam ponašanjem zaposlenika Libertasa i Tiska’

Dulist

Gradonačelnik čestitao Taekwondo klubu Shark: ‘Velika motivacija za daljnje pobjede’

Dulist

Zoran Milanović: ‘Ovo je čisti puč! Na kraju ću biti premijer, ali toj bandi neću reći kako’

Dulist