Sport

Denis Bečić izgubio u prvom kolu

Denis Bečić izgubio u prvom kolu

Na Europskom prvenstvu u judu za judašice i judaše do 23 godine u ruskom gradu Tyumenu, na samom jugu Sibira, hrvatsku reprezentaciju, koja je u sastavu od 12 predstavnika otputovala u Rusiju,

predstavljao je i Dubrovčanin, član JK Student Denis Bečić. Do sada se okitio titulom prvaka Hrvatske do 23 godine u kategoriji do 66 kilograma, dva puta je bio prvak u seniorskoj konkurenciji, a osvojio je i peto mjesto u Sarajevu gdje je održan Svjetski kup.

Nažalost, nastup na Europskom prvenstvu u Rusiji neće pamtiti. Naime, već u 1. kolu u kategoriji do 66 kilograma poražen je od Nizozemca Wytze De Yonga te se tako oprostio od daljnjeg natjecanja na prvenstvu. U kategoriji do 66 kilograma nastupilo je ukupno 34 natjecatelja iz 22 države.

Hrvatsku su uz našeg Denisa Bečića još predstavljali Bernard Azinović (-60kg), Danijel Kapac (-73kg), Darko Šekuljica (-81kg), Ivan Tavra (-90kg), Luka Leško (-100kg); Andrea Bekić (-57kg), Vesna Beljić (-63kg), Andreja Đaković (-63kg), Barbara Matić (-70kg), Marija Ćosić (-70kg) i Ivana Maranić (-78kg).

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist