Sport

DELIJINA PRILIKA KARIJERE ‘Osjećam da mogu pobijediti Tyburu i postati M-1 prvak’

Noć gladiatora 2014

Dubrovački MMA borac Ante ‘Hodajuća nevolja’ Delija (omjer 14-2) priprema se za meč koji bi mu mogao značiti preokret u karijeri.

Delija će, naime, 20. rujna u Ingušetiji pokušati svladati vladara teške kategorije u M-1 Global organizaciji, 29-godišnjeg Poljaka Marcina Tyburu (12-1). U razgovoru za službenu stranicu M-1 Globala je kazao:

– Nema nikakvih emocija. Ništa osobno. da je bilo koji drugi borac na Marcinovom mjestu izazvao bih ga. Mislim da se svaki M-1 borac želi boriti za naslov prvaka, pa tako i ja. Sretan sam zbog ove prilike i osjećam da mogu pobijediti – izjavio je Delija.

Inače, Tybura je u svibnju pretrpio prvi poraz u karijeri, kad ga je u trećoj rundi svladao Stephan Puetz.

– Svi imamo loših trenutaka. Vidio sam njegove slabosti u tom meču, ali loš nastup se može dogoditi svakome. Stephan je iskoristio priliku i pobijedio. U svim svojim prethodnim borbama Marcin je bio odličan i pobjeđivao je najbolje europske borce. Siguran sam da je zaslužio svoje mjesto kao M-1 prvak. Spreman sam za borbu. Motiviran sam. Nije mi važno gdje će se borba održati. jedino mi je bitno da pobijedim u borbi. Nikad se prije nisam borio na 5 rundi. Pripremam se kao da će meč trajati pet rundi, ali nadam se da će završiti ranije i da će publika uživati u borbi jer borim se za njih – rekao je Delija.

Pročitajte još

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist

MINI-KOŠARKA Juniori Dubrovnika treći na Prvenstvu Dalmacije!

Dulist