Zanimljivosti

DEKODIRAN TAJNI KOD Pet SMS poruka koje ne znače ono što mislite!

DEKODIRAN TAJNI KOD Pet SMS poruka koje ne znače ono što mislite!

Nije lako održavati vezu ili brak u digitalno doba. Posredstvom tehnologije stalno smo dostupni, vidljivi te izloženi pritisku tekstulnog komuniciranja.

Ponekad je teško naći ravnotežu između pretjeranog dopisivanja i ne slanja poruka. Čak i kada pošaljete poruku, ona možda nema onu poruku koju vi mislite. Dekodirali smo zato tajni SMS kod ljudi u vezi.

1. SMS: ‘Je li pas bio u šetnji?’
Pravo značenje: Kada radiš od kuće ili imaš slobodan dan totalno ne mogu računati na tebe. Znam da je pas nervozan jer nije bio u šetnji. No svejedno ti postavljam pitanje, koje je zapravo podsjetnik da ga izvedeš van. Dogovorili smo se to unaprijed, ali…svejedno.

2. SMS: ‘Nedostaješ mi.’
Pravo značenje: Nedostajem li ja tebi? Pitam se što radiš u ovome trenutku, gdje si i s kim si, ali ne želim ispasti neka poremećena osoba koja treba kontrolirati svaki tvoj korak. Zato je ta potreba pametno zakamuflirana u izjavu ljubavi. Sad mi odgovori na pitanje.

3. SMS: ‘Ma, u redu je.’
Pravo značenje: Ne da situacija nije u redu, nego je tako daleko od reda, da je nemoguće objasniti koliko stvari nisu u redu. Stvari su zapravo katastrofa.

4. SMS: ‘Što ćemo jesti nakon posla?’
Pravo značenje: Znam da u frižideru više nema ništa za jesti. Tko će ići u dućan? Meni se ne ide u dućan i tegliti stvari. Ne da mi se ni kuhati. Zapravo želim naručiti pizzu iako si ti na dijeti i onim groznim zelenim smoothiejima. Tako mi se jede pizza! Hajmo naručiti pizzu!

5. SMS: ‘Kada ćeš doći kući?’
Pravo značenje: Kasniš već 27 minuta, 35 sekundi i 13 stotinki, ali tko broji? Pokušavam imati razumijevanja za gust promet u gradu, ali već mi misli lutaju u negativnom smjeru. Da ti se nije nešto dogodilo? Ipak je jutros padala kiša. Ili te netko pozvao na piće poslije posla? Isuse, opet ćeš ostati vani do kasna, zar ne?

Izvor: Zadovoljna.hr

Pročitajte još

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist