Aktualno

DEGUTANTAN PRIZOR NA BONINOVU Ožalošćene na sprovodu dočekala slika gole žene u kapelici!

Posljednji ispraćaji voljenih uvijek su posebno osjetljivo vrijeme.

Pokopati voljenu osobu je traumatično iskustvo i samo po sebi nešto što nikad ne zaboravljate. No iz pogrebnog poduzeća Boninovo očito smatraju kako funero sam po sebi nije dovoljno upečatljiv i težak pa su odlučili svemu skupa dodati dozu nevjerojatne degutantnosti.

Naime, na jednom od sprovoda koji je nedavno održan na gradskom groblju Boninovo, kroz širom otvorene škure jedne od prostorija novoobnovljene kapelice Sv. Križa iz reda za sućut više stotina ljudi pozdravila je – gola žena. Nije naravno riječ o egzibicionistici, već o kalendaru A3 formata koji je obješen u jednoj od prostorija kapelice, i koji se mogao jasno vidjeti s nekoliko desetaka metara udaljenosti.
Riječ je o prostoriji unutar novoobnovljene kapelice koju koriste djelatnici Boninova, a da bi sve skupa bilo gore prozor je bio otvoren tijekom izražavanja sućuti i cijelog sprovoda, nakon kojeg su nastale priložene fotografije. O tome koliko je takvim kalendarima mjesto u jednoj kapelici ne treba puno diskutirati, a koliko im je mjesto u kapelici na tako vidljivom mjestu u vrijeme tuge i boli – to je nešto što će netko dubrovačkoj javnosti ipak morati objasniti!?

Čija je točno ‘genijalna’ ideja bila staviti takav kalendar na takvo mjesto ostaje nepoznato kao i kada je točno postavljen, tek treba napomenuti da tu prostoriju od lijesa i shrvane obitelji dijeli samo – jedan zid.

Pročitajte još

U Italiji preminulo 540 osoba, u Austriji već četvrti dan više oporavljenih nego zaraženih

Dulist

JAVLJAJU IZ SANITATA Gruška placa ipak neće biti otvorena

Dulist

PRODULJENO RADNO VRIJEME Butige u četvrtak, petak i subotu rade od 7 do 20 sati

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija