Sport

Dario Marinović potpisao za ElPozo Murciu!

Dario Marinović potpisao za ElPozo Murciu!

Dario Marinović novi je igrač ElPozo Murcie – objavio je hrvatski portal crofutsal.com.

Vijest o prelasku u redove viceprvaka Španjolske ne može se pronaći na klupskim stranicama, ali je Marinović transfer i trogodišnji angažman na Pirinejima potvrdio riječima:

– Istina je, potpisao sam na 3 godine za ElPozo Murciu. Postoji opcija raskida ugovora nakon jedne godine ukoliko ne budemo zadovoljni, odnosno ukoliko se ne nametnem. Riječ je o velikom klubu koji se bori za naslov prvaka u Španjolskoj, a uz to jako dobro radi s mladima. Cilj mi je nametnuti se i izboriti svoje mjesto u momčadi. Bilo je kontakata i s nekoliko drugih renomiranih klubova, no ja sam odabrao ElPozo Murciu jer je trener osobno želio moj dolazak. Ne bojim se konkurencije, vjerujem u sebe i u svoju kvalitetu, te da ću se uspjeti nametnuti. Pripreme počinju početkom kolovoza, te se veselim novim izazovima u Španjolskoj! – izjavio je Marinović za crofutsal.com.

Podsjetimo, Marinović u ElPozo stiže iz kuvajtskog Al Yarmouka, gdje mu je istekao trogodišnji ugovor. Sad će se okušati u najjačoj svjetskoj futsal ligi LNFS i to u klubu u kojem igra pregršt zvijezda.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr