DuList INDuList PROMO

Dani kamenica u restoranima Bota Šare

Dani kamenica u restoranima Bota Šare

Ususret Festi sv. Josipa, od 15. ožujka do 4. travnja 2016. s ponosom nudimo kamenicu Malostonskog zaljeva – Ostrea edulis; najukusniju kamenicu na svijetu!

Kamenice su najzrelije i najukusnije upravo sad u rano proljeće, te smo iz toga razloga za goste koji nas posjete u Dubrovniku, Malom Stonu, Splitu i Zagrebu pripremili neodoljivu promotivnu ponudu:

Svježa kamenica… 7 kn
Pohana kamenica, sa žara/u tempuri… 8 kn

Kamenice su se uzgajale u podmorju Malostonskog zaljeva još u doba davne antike i jele u čast Afrodite, boginje ljepote rođene iz školjke.

Nutricionisti koji su kušali kamenice Malostonskog zaljeva, davaju im prednost pred onima iz drugih mora, te za njih imaju samo riječi hvale i ocjenu – najukusnije na svijetu!

Za mnoge gastronome kušanje sirove hrane ritual je povratka u ranu fazu civilizacije, a upravo su kamenice jedne od rijetkih delicija koje su i najukusnije sirove, uz dodatak par kapi limunovog soka.

U fotogaleriji možete vidjeti zanimljive detalje koji prikazivaju dio zahtjevnog procesa uzgoja kamenica.

Najavljujemo Festu sv. Josipa u Malom Stonu

Tradicionalna degustacija kamenica i peljeških vina priredit će se na rivi u Malom Stonu u subotu 19.03. i u nedjelju 20.03. Najavljujemo nastup grupe „Versi“ kao i tuna show u izvedbi Oyster & Suhi bara Bota.

Organizatori će se ujedno pobrinuti za veselu amtosferu koju će „začiniti“ zvukovi dalmatinske glazbe, nastup folklora i tombula.

Obratite nam se s povjerenjem. BOTA ŠAREmjesto gdje se susreću gastronomska prošlost, sadašnjost i budućnost.

Dubrovnik – Oyster & Sushi Bar Bota

t: 020 / 324 034

Mali Ston – Restoran Bota Šare

t. 020 / 754 482

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist