Natrag
21.9.2017 05:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

DAN ŽENA U REVELINU Vodimo vas na Mineu, Ellu i I-Bee!

6.3.2014 @ 7:49 Dulist dulist IN

Podijelite:

DuList i Culture Club Revelin dvoje naših čitatelja daruje s po dvije ulaznice za koncert tri zvijezde hrvatske pop scene devedesetih godina. U Revelin naime u subotu stižu Minea, Ella i I-Bee.

Kao i uvijek, potrebno je biti dovoljno brz i na naš e-mail info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom ‘MINEA ELLA I-BEE’, imenom i prezimenom te kontakt brojem. Svojim sugrađanima Culture Club Revelin mjesecima je pripremao vesele dance partyje, na kojima se plesalo do ranih jutarnjih sati, a sada je specijalno za Dan žena odlučio počastiti sve ljubitelje plesnih ritmova ekskluzivnim nastupom triju kraljica dance-a 90-tih!

– Nastup triju dance kraljica Culture Club Revelin upotpunit će najboljim dance hitovima tog vremena, a za pultom i ovu noć dežuraju i plešu Ivan i Lane. Zato dobro poradite na kondiciji za ovaj dance spektakl, kakvog Dubrovnik nije zasigurno vidio godinama. Dress code – naravno opet Antitrend, osjećajte se udobno u svim kombinacijama boja i krojeva! – poručuju iz CC Revelina.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana