Natrag
16.8.2017 23:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

DAN OŠ MARINA GETALDIĆA Veselje i žamor sele na ulice i spjađe Grada

12.6.2015 @ 10:11 Dulist Grad
15;15

Podijelite:

Za kraj uspješne godine učenici i učitelji Osnovne škole Marina Getaldića priredili su zanimljiv i bogat program povodom Dana škole, koji je održan ovog četvrtka u dvorištu školske zgrade Centar.

Dan škole je započeo još ujutro sportskim natjecanjima. Učenici nižih razreda natjecali su se u graničaru, dok su stariji učenici igrali odbojke i nogometa. Poslijepodne su se u dvorištu povijesne zgrade u srcu Grada okupili učenici, roditelji i učitelji kako bi prigodnim programom svi skupa obilježili kraj još jedne uspješne školske godine.

Program je pokazao svu raskoš talenta malih Getaldića, od nastupa zbora, preko ritmičkih i plesnih nastupa, recitacija, igrokaza i još puno toga. Vrijedni i marljivi učenici sa svojim profesorima pripremili su zabavni program pun veselja i igre. A kad školsko zvono utihne sljedećeg utorka, žamor i smijeh preselit će se iz školskih klupa na ulice i spjađe Grada.

I nakon priredbe, učitelji i profesori nastavili su druženje na zajedničkoj večeri u restoranu Mimoza. Bila je to prigoda da se u opuštenoj atmosferi razmjene dojmovi školske godine koja je na kraju i svečano obilježi ovaj Dan škole. Posebnu zahvalu u ime kolektiva i prigodni poklon, umjetničku sliku s motivom našeg parca svetog Vlaha ravnateljica Silvana Bjelovučić uručila je svojoj dugogodišnjoj prethodnici Jadranki Dabrović, zahvalivši za sve lijepe stvari koje je učinila u OŠ Marina Getaldića.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana