Aktualno

DAN KARIJERA Poseban gost – novinar Goran Milić

DAN KARIJERA Poseban gost - novinar Goran Milić

Sveučilište u Dubrovniku peti put organizira Dan karijera, koji će se održati u četvrtak, 22. veljače, u sveučilišnoj zgradi na adresi Lapadska obala 7.

Ovogodišnja je tema Danu karijera ‘Freelancing – sadašnjost, budućnost ili oboje?’, a program je osmišljen na način da se odvija nekoliko panel diskusija, predavanja i radionica na kojima će sudionici – poduzetnici, predstavnici tvrtki i alumni govoriti o bitnim aspektima freelancinga u digitalno doba. Bit će riječi i o mogućim poteškoćama, preprekama i zamkama koje očekuju sve one koji se odluče za taj profesionalni put, ali će sudionici studentima ukazati i na dobre aspekte ovog načina zapošljavanja.

Uvodna panel-diskusija, predviđena u 10 sati, okupit će televizijskog novinara i urednika Gorana Milića, Karlu Andrić iz Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca, Marijanu Puljas iz Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e, suosnivačicu i CEO Startaparata Helenu Rosandić i direktoricu Odjela ljudskih resursa za podršku poslovanju Hrvatskog telekoma Ivu Lopac Butorac.

Dan karijera 2018.

Pročitajte još

PUŠAČI POZOR Još jedna kompanija povisuje cijene cigareta

Dulist

NORDIJSKO HODANJE I PJEŠAČENJE U KONAVLIMA Organizirane 3 rute, za svakoga ponešto

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1895. Rođen slikar Ignjat Job

Dulist