Vaše vijesti

CVIJET ZA MOJ GRAD Vesela subota Eko Omblića

CVIJET ZA MOJ GRAD Vesela subota Eko Omblića

Eko Omblići su ovu subotu, po lijepom i sunčanom vremenu, posjetili sajam cvijeća u Gružu u organizaciji TZ Grada Dubrovnika, sve u okviru njihovog projekta ‘Cvijet za moj Grad’.

– Bilo je milina prošetati gruškim parkom Luja Šoletića, prepunim raznog cvijeća. Našim aktivistima su se najviše svidjele ruže, bogumile, nevene, garofuli, čerošpanje, bosiljak, kadifice… Cvijeće koje su kupili na sajmu cvijeća u Gružu Eko-Omblići će zasaditi u svom Eko parku Ombla u Mokošici. Ni ovaj put naši Eko-Omblići nisu zaboravili potrebite ovaj put našu teško bolesnu 17-godišnju sugrađanku Karlu Sentić, prodajom svojih malih ekoloških proizvoda u samo pola sata skupili su 167 kn koje će uplatiti na žiro račun Karle s željom da što prije ozdravi i posjeti ih u Mokošici u njihovom Eko parku Ombla i Eko centru – kažu nam.

Nakon toga, zaputili su se prema Hladnici, gdje su bili velika podrška eko-akciji Zelena čistka odnosno mladim volonterima Hladnice koji su čistili zajedno sa dubrovačkim vatrogascima šumu Hladnice koja je u zadnje vrijeme prilično zapuštena.

Što reći nego sve pohvale TZ Grad na organizaciji Sajmova cvijeća po Gradu. Evo i naše ekološke udruge će organizirati slijedeću subotu u Eko parku Ombla u Mokošici mali Festival cvijeća, a sve s ciljem da nam cvijet do cvijeta na planeti cvijeta – dodaju.

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist