Aktualno

Crveni nosovi i glumci Igara u petak će unijeti smijeh i radost na Pedijatriju

Crveni nosovi i glumci Igara u petak će unijeti smijeh i radost na Pedijatriju

Crveni nosovi opet stižu na Odjel pedijatrije Opće bolnice Dubrovnik! Ovog puta klaunovimadoktorima društvo će praviti glumci Dubrovačkih ljetnih igara Bojana Gregorić, Amar Bukvić, Damir Lončar i Robert Bošković, a sve će se odigrati ovog petka, 28. srpnja u 10 sati.

-Dubrovačke ljetne igre jedna su od najznačajnijih kulturnih manifestacija u Hrvatskoj, a ove godine na njima sudjeluje umjetnica Crvenih nosova Marina Bažulić (klaunesa sestra Milosrdić) koja igra u predstavi Gospoda Glembajevi. Tim povodom CRVENI NOSOVI će posjetiti Odjel pedijatrije Opće bolnice Dubrovnik, a s njima u pratnji će biti kolege glumci Dubrovačkih ljetnih igara: Bojana Gregorić, Amar Bukvić, Damir Lončar i Robert Bošković.
Misija Crvenih nosova je izvedbenom umjetnošću donijeti radost i smijeh djeci u bolnice s obzirom da su klaunovidoktori posebno educirani umjetnici. Udruga djeluje u Hrvatskoj od 2010. godine, a u njoj trenutno djeluje 20 klaunovadoktora. Redovito posjećuju djecu na liječenju u 13 bolnica: Zagrebu (7 bolnica), Osijeku, Rijeci, Splitu, Zadru, Vinkovcima i Vukovaru. U 7 godina djelovanja Crveni nosovi posjetili su više od 74.000 bolesne djece, nemoćnih i zaboravljenih.

Pročitajte još

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

KUPAČI PITAJU Kada će se skalice postaviti na Lokrumu?

Dulist