Crna kronika

CRNI VIKEND NA CESTAMA Poznati detalji stradanja motociklista

CRNI VIKEND NA CESTAMA Poznati detalji stradanja motociklista

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske izvijestili su o detaljima tragične pogibije 30-godišnjeg motociklista jučer oko 16.30 sati na Jadranskoj magistrali u blizini Dubca.

– Vozač motocikla kretao se u smjeru Župe dubrovačke kada je izlaskom iz nepreglednog zavoja izgubio nadzor nad motociklom i udario u metalnu zaštitnu ogradu da bi potom pao na travnatu površinu. Motociklist je prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je nažalost preminuo uslijed zadobivenih ozljeda – ističe se u priopćenju.

Iz PUDN izvijestili su i o detaljima druge prometne nesreće, koja se jučer oko 6.20 sati dogodila također na Jadranskoj magistrali u blizini Vidikovca, a u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

– 25-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 0,87 g/kg upravljao osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka krećući u smjeru Dubrovnika kada je izlaskom iz lijevog nepreglednog zavoja izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu kolničku traku gdje je udario u moped dubrovačkih registracijskih oznaka koji se kretao u suprotnom pravcu. U ovoj prometnoj nesreći teže je ozlijeđen 23-godišnji putnik na mopedu koji je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici, dok je vozač mopeda lakše ozlijeđen – stoji u priopćenju.

Inače, u proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 16 prometnih nesreća. Riječ je o dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe smrtno stradale i šest prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teže, a sedam ih je lakše ozlijeđeno.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist