Crna kronika

CRNE BROJKE Jučer tri osobe teško ozlijeđene, preminuo pješak ozlijeđen prije deset dana

CRNE BROJKE Jučer tri osobe teško ozlijeđene, preminuo pješak ozlijeđen prije deset dana

U dvije prometne nesreće koje su se dogodile tijekom srijede, 18. svibnja tri osobe su teže, a jedna lakše ozlijeđena.

Nažalost, kako javljaju iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske županije, od posljedica prometne nesreće koja se u ulici Andrije Hebranga dogodila 7. svibnja preminuo je 83-godišnji pješak.
Kad je riječ o prometnim nesrećama tijekom jučerašnjeg dasna, prva se dogodila u ulici Nikole Tesle oko 18.10 sati. Tada je prilikom prelaska ceste teže ozlijeđen 61-godišnji pješak na kojeg je motociklom dubrovačkih registracijskih oznaka naletio 25-godišnjak. U ovoj prometnoj nesreći teže je ozlijeđena i 28-godišnja putnica na motociklu dok je vozač motocikla zadobio lakše tjelesne ozlijede. Teže ozlijeđeni pješak je nakon ukazane liječničke pomoći zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.
Do druge prometne nesreće, koja se dogodila u 21.05 sati, je došlo kada je maloljetni pješak neoprezno prelazio kolnik nerazvrstane ceste u Čajkovićima te je u tom trenutku na njega naletjelo osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 30-godišnjak. Uslijed udara pješak je pao na kolnik i zadobio teže tjelesne ozlijede te je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.
-Ovim putem još jednom pozivamo sve sudionike u prometu na pridržavanje prometnih propisa poglavito pješake na obvezu prelaženja kolnika preko obilježenih pješačkih prijelaza, a vozače na pridržavanje ograničenja brzine kretanja vozilom – apeliraju iz Policije.

Foto: Prometna nesreća u Teslinoj ulici, 18. svibnja

Pročitajte još

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist