DuList IN

COOLTURNO LJETO U MOKOŠICI Ovaj tjedan kazališne izvedbe i radionice

COOLTURNO LJETO U MOKOŠICI Ovaj tjedan kazališne izvedbe i radionice

Ovog tjedna smo ponovno u Mokošici i to u utorak, 28. srpnja u 19 sati – dođite na taracu opskrbnog centra i pogledajte predstavu ‘Pjerin’ – poručuju organizatori Coolturnog ljeta u Mokošici.

Predstavu su tijekom proteklih dvadesetak dana pripremali ‘mali’ glumci u sklopu Ljetne kazališne radionice “Play Držić” pod vodstvom glumaca Nerme Kreso Kavain i Darka Kavaina.

A svi oni kojima je ‘promaknula’ prva radionica a željeli bi saznati kako to izgleda sudjelovati u stvaranju predstave, glumiti,  recitirati, igrati se… Mogu biti dio trodnevne kazališne radionice koja će se od srijede, 29. srpnja do petka, 31. srpnja održavati u prostorijama župe sv. Obitelji u Novoj Mokošici i to svakog jutra od 9.30 do 12 sati.

Svima poznata priča Ivane Brlić Mažuranić ‘Ribar Palunko i njegova žena’ bit će tema radionice, otkriva nam voditeljica Nerma Kreso Kavain i poziva svu zainteresiranu djecu da se jave na broj 0959016742.

Izvedbu predstave nastale na radionici svi zainteresirani moći će pogledati u petak, 31. srpnja u 19.30 na taraci opskrbnog centra. Sudjelovanje na svim događanjima Coolturnog ljeta u Mokošici je besplatno. Dođite, uživajte i zabavite se…

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist