Sport

ČOKOLINO 2016. Večer Hrnića, Kacića i Potrebice!

ČOKOLINO 2016. Večer Hrnića, Kacića i Potrebice!

Derbi 14. dana turnira na male barice „Čokolino 2016.“ potpuno je zasluženo pripao Ombli.

U susretu protiv prošlogodišnjeg finalista, DUSTR-e, došli su do četvrte pobjede na „Malom Wembley-u“ i prvog mjesta u skupini C. Precizni su bili Niko Vlahušić i Andro Drašković. Prvu pobjedu upisao je i MNK Ponton zahvaljujući dvostrukom strijelcu Marku Potrebici. Ono što je Potrebica napravio Heracles Gwantyerri, ponovio je 20-tak minuta kasnije Hasan Kacić – Crvenoj funjestri. Još je jednom dokazao kvalitetu i donio bodove Marin medu.

Rekreativna udruga Palace je za svoju posljednju utakmicu u skupini prijavila novog igrača, a koliko im je značio dolazak Ivana Hrnić, pokazalo se na ulasku u posljednju minutu kada je pogotkom omogućio plasman u šesnaestinu finala. Mane hastra je i dalje jedna od samo četiri momčadi bez primljenog pogotka na turniru. A kada odličnoj obrani pridodate Butigana i Duždevića, onda ne čudi što će protiv Rekrativaca igrati za prvo mjesto u skupini H.

Posljednje dvije utakmice programa završile su identičnim rezultatom, prvo su Medvjedići dobrog srca u drugom poluvremenu preko Harona Džankovića, Vuknića i Nebergoja iz daljnjeg natjecanja izbacili Ura nage, a potom je No name očitala pravu lekciju momčadi #CRO.

Današnji program počinje u 19 sati i 20 minuta, na rasporedu je šest utakmica za kraj 4. kola. U šesnaestinu finala plasirat će se po tri momčadi iz svake od 10 skupina kao i dva najbolja četvrtoplasirana sastava. Trenutno je u toj utrci u vodstvu Autoservis Rabbit.

Rezultati (Srijeda, 27. srpnja)

MNK Ponton – Heracles Gwantyerra 2 : 0
Marin med – Crvena funjestra 2 : 0
Otrovi – RU Palace 1 : 2
DUSTRA – Ombla 0 : 2
Mane hastra – Atalanta Bergamo 1 : 0
Medvjedići dobrog srca – Ura nage 3 : 0
#CRO – No name 0 : 3

Raspored (Četvrtak, 28. srpnja)
19:20 Eyafjallajokull Lapadssons – Bad lamps
20:00 Pipl mast trast as – Stipu ga nime
20:40 Maritimo – HC
21:20 Brkati slonovi – Strava team
22:00 Konoba Peline – Sport pub Mario
22:40 Kantafig – Otrovi

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist