Sport

ČOKOLINO 2016. Prvi pogodak lapadskih sinova islandskog vulkana!

ČOKOLINO 2016. Prvi pogodak lapadskih sinova islandskog vulkana!

Obrane su bile zaštitni znak šestog dana turnira na male barice ‘Čokolino 2016.’. U pet utakmica postignuto je samo šest pogodaka, ali program u ponedjeljak ponovno je ponudio zanimljivost na ‘Mali Wembley’.

Orašac je četiri minute i 28 sekundi prije kraja dobio igrača više nakon žutog kartona Krmeka (isključenje na dvije minute), no ponuđenu priliku nisu znali pretvoriti u pogodak vrijedan tri boda. Milo Zlošilo je u ruletu penala jedini pogodio i Orašcu dao prednost u odnosu na Heracles Gwantyerru u slučaju neriješenog rezultata.
Celtic bar Belfast uvjerljiv protiv nekompletnog RU Palacea. Na golu sigurni Željan Bagović, u napadu raspoloženi Nermin Elezović i s gola na gol precizni Alžan Bajramović itekako dovoljni za radost „zelenih“.

Trenutak inspiracije Ivana Hrstića bio je ključan u susretu Stipu ga nime i HC-a koji je novi trijumf proslavio do dugo u noć.
U njihovoj drugoj utakmici na turniru, gledatelji su konačno dočekali i prvi pogodak lapadskih sinova islandskog vulkana, strijelac za Eyafjallajokull Lapadssons bio je Dujdur Blagoson ili Duje Rezo. Prije toga je branitelje naslova u prednost doveo Antonio Pjević pa se pobjednik tražio u penalima gdje su „Islanđani“ bili spretniji preko Lučina i Bupića.

Završnica večeri pripala je domaćinima (Caffe bar Olloa) i momčadi u kojoj pravo nastupa imaju samo članovi obitelji Dadić (Dadić united). U šestoj seriji penala i dvoboju dva Marijana, uspješniji je bio Čavlina za slavlje Caffe bara Olloa.

Rezultati (Ponedjeljak, 18.srpnja)

Orašac – Heracles Gwantyerra 0 : 0 (1:0)
RU Palace – Celtic bar Belfast 0 : 3
Stipu ga nime – HC 0 : 1
Eyafjallajokull Lapadssons – Brkati slonovi 1 : 1 (3:1)
Dadić united – Caffe bar Olloa 0 : 0 (4:5)

Raspored (Utorak, 19. srpnja)
19:00 Ura nage – Crvena funjestra
19:40 Ombla – 23
20:20 Mane hastra – Baraka
21:00 Strava team – Konoba Peline
21:40 Orfanel – Kantafig
22:20 Termo solari – Brazil

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr