Sport

COCA COLA CUP Malonogometne majstorije u Gospinom polju

COCA COLA CUP Malonogometne majstorije u Gospinom polju

Na terenu s umjetnom travom u Gospinom polju u ponedjeljak je održan kvalifikacijski turnir Coca Cola Cupa.

Riječ je o najvećem malonogometnom turniru u Hrvatskoj, koji se i ove godine održava pod okriljem Sportskih igara mladih. Coca Cola Cup već četvrtu godinu zaredom okuplja više od 30000 igrača koji će odmjeriti snage na nogometnim terenima.

Ekipe su se prijavljivale u dvije dobne kategorije: od 12 do 15 godina starosti (2002. godište i mlađi) te od 16 do 18 godina starosti (1999. godište i mlađi), a svaka ekipa mogla je prijaviti maksimalno deset igrača te voditelja. Ono najvažnije jest da je turnir održan u sportskom duhu i odličnoj atmosferi.

Osim u Dubrovniku, kvalifikacijski turniri održavaju se u više od 65 gradova od ožujka do svibnja, a najbolji iz Dubrovnika nastupit će na županijskom finalu u Metkoviću 19. travnja. Državno finale, pak, na rasporedu je u lipnju u Splitu, a pobjednici mlađe dobne kategorije imat će priliku predstavljati Hrvatsku na velikom međunarodnom finalu u kolovozu.

Cilj Coca Cola Cup-a ‘Budi dio igre’ je promocija aktivnog i zdravog života među djecom i mladima. Druženje, zabava, putovanja i fair play svake godine glavni su razlog prijave na ovo natjecanje koje je u potpunosti besplatno.

Pročitajte još

PREDSTAVLJEN NOVI DRES VATRENIH Modrić: ‘Uvijek se iznova obradujem novoj garnituri’

Dulist

‘PING PONG’ LIGA Marinkolor prvak sezone, Marko Venier najuspješniji igrač

Dulist

Jedanaest titula državnih prvaka i čak 45 medalja za Taekwondo klub Shark!

Dulist