Zanimljivosti

Cinestar traži deset zaposlenika

Cinestar traži deset zaposlenika

Tvrtka Blitz Cinestar iz Zagreba traži zaposlenike za svoj multipleks u sklopu kompleksa Dvori Lapad čije se otvaranje očekuje 15. svibnja.

Točnije, traži se jedan upravitelj multipleksa, dva asistenta upravitelja multipleksa, tri kinooperatera i četiri blagajnika-prodavača.

Za mjesto upravitelja potrebno je zadovoljiti uvjet visoke ili više stručne spreme, poznavanje engleskog jezika, dvije godine iskustva te poznavanje rada na PC-u.

Za mjesta dva asistenta upravitelja mogu se javiti oni kandidati koji imaju visoku ili srednju stručnu spremu, znaju engleski jezik, imaju dvije godine iskustva i znaju se služiti PC-em.

Tri buduća kinooperatera morat će ispuniti tražene uvjete, prije svega srednja ili viša stručna sprema tehničkog smjera. Očekuje se poznavanje rada na računalu, a poznavanje engleskog jezika smatra se kao prednost za ovo radno mjesto.

Kandidati za mjesto blagajnika-prodavača, njih četiri, morat će ispuniti uvjet srednje stručne spreme i poznavanja rada na PC-u, dok je znanje engleskog jezika prednost pri prijavi.

Rok za sve prijave je 20. travnja, zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail posao@blitz-cinestar.hr, a sva radna mjesta otvaraju se na neodređeno vrijeme.

Podsjetimo, CineStar Dubrovnik bit će u potpunosti digitalizirano kino sa tri dvorane ukupnog kapaciteta 575 sjedala. Čak dvije dvorane bit će opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Dubrovniku predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

Redovno prikazivanje filmova započet će 16. svibnja. Svi posjetitelji multipleksa CineStar Dubrovnik imat će osiguran besplatan parking.

Pročitajte još

[FOTO] EDUKACIJSKI PROGRAM Učenici OŠ Mokošica postali ‘Mladi istraživači mora’

Dulist

DAN JE PLANETA ZEMLJE Ovo je naš dom

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist