DuList IN

CineStar posjetilo 15 tisuća posjetitelja

CineStar posjetilo 15 tisuća posjetitelja

Iako najmanji multipleks CineStar u Hrvatskoj (3 dvorane), polučio je izvanredan uspjeh: u CineStaru Dubrovnik u samo 45 dana od otvaranja, više od 15.000 posjetitelja uživalo je u vrhunskom kinu i najnovijim filmskim naslovima.

– Moram priznati da smo iznenađeni i oduševljeni ovako dobrim rezultatima posjećenosti našeg multipleksa u Dubrovniku. Posebice zato što se radi o jeku turističke sezone: vrijeme je prekrasno, a ponuda razno raznih sadržaja u gradu je vrhunska. Unatoč tome kino posjećuju mnogobrojni turisti,  koji su oduševljeni kvalitetom CineStara Dubrovnik, i dubrovčani, među kojima već imamo veliki broj redovitih posjetitelja. Među lokalnim stanovništvom posebno je popularna naša pogodnost Moja CineStar srijeda koja omogućuje kupnju ulaznica po povoljnijoj cijeni od 19 kuna. Srijedom su dvorane rasprodane u svim terminima. Ponosni smo što smo otvorili CineStar u jednom od najljepših gradova Hrvatske i svijeta, što omogućujemo odlične filmske naslove i doživljaj gledanja filma u kinu s pet zvjezdica. Cilj nam je daljnje ulaganje i prilagodba željama i interesima gledatelja koji posjećuju CineStar Dubrovnik! –  izjavio je Damir Milinić, izvršni direktor i član Uprave Blitz CineStara, povodom objavljivanja iznimnih rezultata posječenosti CineStara Dubrovnik.

CineStar Dubrovnik, deseti je u lancu Blitz-CineStara u Hrvatskoj, a prvi je multipleks u Dubrovačko – neretvanskoj županiji, nalazi se u stambenog kompleksa Dvori Lapad. CineStar Dubrovnik u potpunosti je digitalizirano kino sa 3 dvorane ukupnog kapaciteta 537 sjedala. Čak 2 dvorane opremljene su RealD 3D tehnologijom, a ima i ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m². U svakoj dvorani, pored već poznatih i popularnih ljubavnih sjedala koja su zaštitni znak CineStara, nalaze se i dva reda Vip sjedala.

Na jesen će CineStar Dubrovnik u svoju eXtreme dvoranu ugraditi najnoviji trend svjetske kinematografije: Barcov Auro 11.1 3D zvučni sustav, kako bi dubrovčani osjetili potpuno uranjanje u film.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist