Natrag
24.9.2017 07:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

Čilić donirao 5 tisuća dolara Domu ‘Maslina’

14.10.2015 @ 19:19 Dulist Aktualno

Podijelite:

Lijepa vijest stiže iz Doma za nezbrinutu djecu ‘Maslina’! Slavni tenisač Marin Čilić nesebično je ustanovi donirao pet tisuća američkih dolara, čime je, vjerujemo, među ostalim donatorima itekako usrećio dječicu iz Doma.

Ravnateljica Ilijana Stojanović zajedno se s djecom i djelatnicima Doma zahvalila Čiliću putem naših humanitarnih oglasa, ističući kako je nevjerojatno sretna zbog njegove dobre volje i želje da pomogne štićenicima Doma.

Čilić je već otprije poznat po svom humanitarnom radu, a dubrovačka javnost zna ga i po čestim boravcima u našem gradu, te u Cavtatu, gdje je već postao i ‘zet’. Naime, Marin već dugo ‘ljubuje’ s Cavtaćankom Kristinom Milković.

Slavni tenisač progašen je prošle godine ‘čudom iz Međugorja’, kada je osvojio Grand Slam turnir US Opena, te tako nakon Ive Majoli 1997. i Gorana Ivaniševića 2001., postao treći Hrvat s Grand Slam naslovom.

– Sve o čemu sam ikada sanjao i za što sam radio danas se ispunilo. Svim igračima koji naporno rade ovo je dokaz da će im se trud jednog dana isplatiti – tada je kazao Čilić prije podizanja pehara koji mu je obilježio karijeru.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana