DuList IN

Cigi bez dlake na jeziku o outfitu Dube, Andra, Pera…

Cigi bez dlake na jeziku o outfitu Dube, Andra, Pera...

Često je otrovan, oštar na jeziku, a ponekad udijeli i pokoji kompliment – najpoznatiji hrvatski stilist, Neven Ciganović Cigi, komentira za DuList posebne goste modne rubrike – dubrovačke političare!

Cigi je prokomentirao odjevne kombinacije nekoliko najpoznatijih ljudi političke scene, koji su na trenutak postali dio modne scene. Pročitajte što je Cigi kazao za Dubravku Šuicu, Pera Vićana, Nika Bulića, bračni par Muratti, te naravno – gradonačelnika i njegovu suprugu….

 

Dubravka Šuica: Kontra ‘maloj crnoj haljini’
Gospođa Šuica na sebi nosi opravu s kojom je udarila kontru ‘maloj crnoj haljini’, te uvela novi pojam u modi – ‘velika crna haljina’. Nadam se ipak da će ovakve vrećaste komade naše fashionistice izbjegavati u svojim ormarima. Inače, haljina je sama po sebi zanimljiva zbog šljokičastih detalja koji su se super uklopili uz odlične sandale. Meni ipak najveći problem ovdje stvara frizura, slična viteškim borcima iz doba Princa Valianta. Možda je gospođa Šuica taman došla sa seta u ‘Igri prijestolja’, gdje je, ne daj Bože, statirala?

Andro Vlahušić: Pravi Dalmatinac u duši
Gospon gradonačelnik – vidim da je pravi Dalmatinac u duši, bijelo mu je in ljetna ‘boja’. Nije meni uopće loše kad se muškarac odjene sav u bijelo, samo pri tome mora paziti da mu pratnja ne bude sva u crnom, jer se može dogoditi da čovjek pomisli ‘zna se k’o je vječna mlada u kući’!

Mara Bratoš: Uvijek lijepo
Mara Bratoš je, kao i uvijek, izuzetno lijepo dotjerana, uvijek pomno biranih odjevnih kombinacija. Cvjetni uzorak ovog ljeta je bio in, a uz lepršavu frizuru stvorila je pravi bohemian chick look. Lijepe sandale i torba, ali i ono najvažnije – osmijeh na licu.

Niko Bulić: Idealan casual look, ali…
Gospon Bulić je moram priznati izabrao idealan casual look za šetnju gradom. Mokasine na nogama su definitivno ono što bi svaki muškarac morao nositi ljeti – osim što su ugodne za nošenje, vrlo se lako daju iskombinirati uz svaku kombinaciju. No, da ne bi ispalo da je gospon Bulić nepogrješiv u svom odabiru, ipak ne razumijem potrebu da ovu svoju ‘pedericu’ tako ovlaš prebaci preko ramena, pa takvog looka su se odrekli čak i ovi naši domaći nogometaši…

Pero Vićan: Uspješan spoj svijetlo roza i žarko žute
Gospon Vićan je vidim sklon bojicama, i to onim pastelno- žarkim. Prvi put vidim muškarca kojem je uspjelo spojiti svijetlo roza i žarko žutu – ne mislim da je to loša kombinacija, već da je vrlo odvažna za jednog muškarca. S obzirom da je svoju odvažnost pokazao i u odabiru obuće – sandala, nadam se da je nedavno posjetio dobrog pedikera, jer ne postoji ružniji prizor od nesređenih muških stopala… U biti ima – nesređena ženska stopala.

Još jednom Vićan
Gospon Vićan je izgleda vrlo bizzi ovog ljeta, ne stigne čak ni šuljicu i sandale promijeniti, s obzirom da je žute bermudice zamijenio ovima bež boje, pretpostavljam da je uspio i gaće promijeniti.

Poruka dogradonačelniku: Izbjegavajte ‘caprice’!
Gospon Muratti i nije si, vidim, dao baš truda kad se riktal, ali vjerujem da je to zbog toga jer je svu pažnju htio usmjeriti na svoju vrlo lijepo i elegantno sređenu gospođu Muratti. Bračni par Vlahušić ovoga puta nije pogriješio u kombinaciji svojih outfita, čak su uspjeli iskoordinirati boje s bračnim parom Raguž (barem gospođa Vlahušić).

A Bračni par Raguž izgleda odlično, i to ponajprije gospođa Raguž (nije da se bojim ječmenca), dok bi gospodin Raguž trebao izbjegavati muške ‘capri’ hlače koje su po meni jedan od najgorih muških ljetnih odjevnih predmeta.

Piše: Neven Ciganović

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist