Crna kronika

Četiri ozlijeđene osobe

Četiri ozlijeđene osobe

Dvije prometne nesreće s četiri ozlijeđene osobe (dvije teže, dvije lakše) dogodile su se ovog ponedjeljka, 19. rujna na prometnicama Dubrovačko – neretvanske županije. Jedna od njih dogodila se u ulici Pera Bakića u Dubrovniku oko 15 sati.

Naime, 56-godišnji državljanin Italije je upravljao motociklom talijanskih nacionalnih oznaka krećući se kolnikom iz smjera istoka prema zapadu. Tada je izgubio nadzor nad motociklom i s istim pao na kolnik. U ovoj prometnoj nesreći vozač motocikla je zadobio teške tjelesne ozljede neopasne po život, a 40-godišnja putnica na motociklu je lakše ozlijeđena.

Druga nesreća dogodila se u blizini mjesta Prud, oko 19 sati, kada je 21-godišnjak upravljao osobnim vozilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se županijskom cestom iz smjera sjevera prema jugu. Izgubivši nadzor nad vozilom prešao je u suprotni prometni trak i udario u teretno vozilo, pulskih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 61-godišnjak. U ovoj prometnoj nesreći vozač teretnog vozila je zadobio teške tjelesne ozljede neopasne po život, dok je vozač osobnog vozila lakše ozlijeđen.

Pročitajte još

U hotelu Vis 2 pronađeno beživotno tijelo muške osobe

Dulist

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist