Zanimljivosti

Caritasova zahvala dobročiniteljima

Caritasova zahvala dobročiniteljima

Poštovani dobročinitelji, ovim putem želimo se zahvaliti svima koji su podržali humanitarnu akciju Caritasa Dubrovačke biskupije

u prikupljanju prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština, koje smo raspodijelili potrebnima u našem Gradu i široj okolici.

Ovime se pokazuje izuzetan duh solidarnosti i zajedništva koje se temelji na vjeri prema Isusovoj riječi: „Što god učiniste jednom od moje najmanje braće, meni učiniste“. Neka Isus, čije Uskrsnuće slavimo u ovim najsvetijim danima liturgijske godine, bude svim ljudima radost i nada u ovim vremenima krize – rekao je don Robert Ćibarić, ravnatelj Caritasa Dubrovačke biskupije po završetku uskršnje akcije kojoj su se odazvali brojni naši sugrađani.

Akcija prikupljanja hrane i higijenskih potrepština odvijala se u skladištu Caritasa u petak i subotu, 30. i 31. ožujka. Od prikupljenih proizvoda pripremljeni su paketi za najpotrebitije obitelji o kojima skrbi Caritas Dubrovačke biskupije i isporučeni u srijedu 04. travnja. U Caritasu ističu posebnu zahvalnost općini Trpanj i župi sv. Petra i Pavla iz Trpnja te molitvenoj zajednici „Dva srca“ iz župe sv. Križa u Gružu na organiziranom prikupljanju i zauzetosti za uspjeh ove akcije.

– Svim ljudima dobre volje i otvorena srca želimo sretan i blagoslovljen Uskrs – poručuju volonteri i don Robert Ćibarić, ravnatelj Caritasa Dubrovačke biskupije.

Svi koji žele financijski podržati projekte i djelovanje Caritasa Dubrovačke biskupije, mogu svoje novčane priloge uplatiti na broj žiro računa kod RBA 2484008-1102301663.
 

Pročitajte još

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist