DuList IN

CAFFE NIGHT-BAR MODENA Drage trudnice, za vas su pića potpuno besplatna!

Trudnoća

Postati majka zasigurno je najveće bogatstvo koje možete stvoriti… Zato, drage naše trudnice od danas pa nadalje u ‘Caffe Night Bar-u Modena’ u svako doba dana, sva pića za vas su potpuno besplatna. Dobro nam došle! – zapisali su na Facebook stranici našeg popularnog mjesta za izlazak.

Podsjetimo, Modena se nedavno otvorila u novom ruhu i postaje tako novo/staro mjesto za izlazak!

Modena nas uvodi i najavljuje zimsku sezonu raznoraznim događanjima kao što su koncerti, partyji, tematske večeri… Prvi, veliki događaj Johnny Walker party otvorio je sezonu dobre zabave i druženja, te dodatno zagrijao uzavrelu atmosferu. Uz zvukove resident DJ-a, posjetitelji su imali priliku uživati u promotivnim cijenama ovog cijenjenog whiskeya, a zgodne hostese dodato su užarile podij.

Modena će nastaviti oduševljavati svoje posjetitelje svaku subotu tematskim partijima uz nezaobilaznog DJ-a. Ulaz svim gostima je besplatan, cure su dobrodošle s napunjenih 18, a dečki s napunjenu 21 godinu.

Kako bi bili sigurni da će Vas i Vašu ekipu dočekati slobodan stol, rezervirajte na vrijeme u inbox Facebook stranice Caffe night bar Modena.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist