Sport

Bušlje i službeno ostaje u Jugu!

Bušlje i službeno ostaje u Jugu!

Nakon dugih i neizvjesnih pregovora, Jugov reprezentativac Andro Bušlje produžio je suradnju sa svojim matičnim klubom potpisavši novi dvogodišnji ugovor.

DuList je informaciju u produženju ugovora objavio još početkom svibnja, ali je za konačan potpis ipak trebalo čekati prve dane srpnja.
– Zadovoljan sam ponuđenim uvjetima. Imali smo nesporazume koje smo razriješili i sada je sve u redu. Potpisao sam na dvije godine, na obostrano zadovoljstvo – kazao je za duList Andro Bušlje.

Dodao je kako mu je razmišljanje o nastavku karijere u posljednje vrijeme odvlačilo misli od klupskih i reprezentativnih obveza.

– Sad kad smo to riješili sam zadovoljan i u miru mogu ići na pripreme za Olimpijadu, a nadam se i u London na Olimpijske igre – kazao je Bušlje, koji je potpisom za Jug definitivno odbio ponudu riječkog Primorja EB.

Da su pregovori s Bušljom završili uspješno potvrdio je i predsjednik Juga Ivo Pavličević.

– Obavit ćemo inventuru, pa ćemo vidjeti. Još uvijek ima vremena – odgovorio nam je Pavličević na pitanje o mogućim dodatnim pojačanjima, dodavši kako trener Đuho trenutno nema nikakvih zahtjeva po tom pitanju.

Pročitajte još

U 17 SATI Košarkaši Dubrovnika dočekuju Splićane u Gospinu polju

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist