Crna kronika

BURNA 24 SATA Četiri prometne, požar radi groma, potopljene barke…

BURNA 24 SATA Četiri prometne, požar radi groma, potopljene barke...

Tijekom protekla 24 sata u ŽC112 Dubrovnik zbog obilne kiše na širem području Dubrovnika pristiglo je više poziva s potrebnom hitne intervencije vatrogasaca radi ispumpavanja vode iz kuća i uklanjanja stabala koja su pala na ulice ili automobile, kažu u svom dnevnom izvješću.

Također dobili su dojavu o potopljenoj barci i odvezanom skuteru koji pluta na rijeci Dubrovačkoj. Zbog obilne kiše voda je izbacila šaht na cesti u koji je upalo vozilo. Zbog više dojava o odronima na cestama na intervencije su upućivane Dubrovnik ceste i firma Tehnogradnja.

Radi grmljavinskog nevremena došlo je do kvara na trafostanici 110 kW dalekovada pa je područje Opuzena i Slivna ostalo bez el. energije.

ŽC112 Dubrovnik 1. 9. dobio je i dojavu da je došlo do udara groma u krov kuće u ulici Eugena Kvaternika 29 u Metkoviću i da je potrebna intervencija vatrogasaca. Na mjesto događaja upućena je JVP Metković koja je vrlo brzo ugasila požar.

žc112 isti dan zaprimio je dojave o prometnim nesrećama na Korčuli i Mljetu, Novim Selima i Trnovi u kojima je došlo do materijalne štete. Na mjesto događaja upućena je policija.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist