DuList IN

BRITANSKI TJEDAN ‘London calling!’ skupio najviše ‘likeova’

BRITANSKI TJEDAN ‘London calling!’ skupio najviše ‘likeova’

Fotografija ‘London calling!’ Dubrovčanina Mislava Ćimića pobjednica je kratkog natječaja za najsimpatičniju fotografiju koji je bio organiziran tijekom Britanskog tjedna u Dubrovniku od 27. lipnja do 3. srpnja.

Pobjednik se, naime, slikao u unutrašnjosti autobusa uz popularni crveni telefon, jedan od najprepoznatljivijih simbola Londona i Velike Britanije, što mu je donijelo preko sto ‘likeova na društvenim mrežama.

Nagrada za najbolju fotografiju je ulaznica za Lokrum za dvoje osobe, poklon iz suvenirnice također na Lokrumu, te objed za dvoje u restoranu Lacroma na Lokrumu. Pobjednik natječaja svakako može, kao i svi posjetitelji Lokruma, besplatno posjetiti izložbu “Lokrumske legende – Rikard Lavljeg srca + Benediktinci” otvorenu u sklopu Britanskog tjedna u podrumima Benediktinskog samostana.

Podsjetimo, u sklopu Britanskog tjedna u Dubrovniku, koji se držao od 27. lipnja do 3. srpnja, na Pilama se svakodnevno od 17 do 21 sati besplatno posluživao engleski čaj i kolačići svima onima koji su željeli probati i uživati u tom popularnom čaju.

-Vidimo se dogodine na drugom izdanju Britanskog tjedna u Dubrovniku! – poručili su za kraj organizatori.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist