DuList IN

Britanski Telegraph: Hrvatska je definitivno ‘in’!

Dubrovnik sa Srđa

Britanski dnevni list The Telegraph u svom je online izdanju u podrubrici ‘Travel’ objavio vodič kroz ljetne praznike u Hrvatskoj označivši je ‘in’ destinacijom.

U vodiču pod naslovom ‘Croatia summer holidays guide: 2014’ autorica Jane Foster donosi brojne savjete što je najbolje obići, vidjeti i degustirati u Istri, na dalmatinskoj obali, Dubrovniku, Splitu, Zadru i Zagrebu, otocima i u nacionalnim parkovima.

Inače, Foster je kao putopisac već napisala vodiče za Balkan, Hrvatsku i Grčku za razne britanske i američke novine, a u ovom vodiču posebno ističe da je Hrvatska sada definitivno ‘in’ za britanske turiste. To potkrepljuje i brojkom od oko 400 tisuća dolazaka turista iz Velike Britanije u Hrvatsku prošle godine, što je bio porast od 25 posto u odnosu na 2012.

Napominje i da je Hrvatska najnovija članica EU-a te da se nakon gotovo cijelog desetljeća rata i raspada bivše države čvrsto vratila i dobro kotira na karti ljetnih odredišta.

Vodič po Hrvatskoj možete pročitati ovdje.

Pročitajte još

MARKO VUKIĆ Ne želim uspjeti preko noći pa da me se brzo zaboravi

Maria Prkut

VELIKA FOTOGALERIJA S LOPUDA Tko je na otoku, taj stvarno uživa!

Dulist

ZVONE U ĐIRU Subotnja špica na Stradunu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija