Sport

BRIDŽ Dva dubrovačka tima u finalu Hrvatske B lige

BRIDŽ Dva dubrovačka tima u finalu Hrvatske B lige

Prošli vikend odigrano je polufinale Hrvatske B bridž lige za timove u Zadru u hotelu Club Funimation Borik.

Nastupilo je dvanaest timova raspoređenih u dvije skupine po šest timova koji su izborili pravo igranja na regionalnim kvalifikacijama. Bridž klub Dubrovnik je na natjecanju imao čak tri tima.

Tim Danče u sastavu: Toni Radić, Miho Jančić, Maja Mrša, Ana Čeović, Ivica Obad i Dejan Škero osvojio je uvjerljivo prvo mjesto u svojoj skupini i tako se plasirao u finale.

Tim Belfast u sastavu: Zdenko Stanković, Maja Kučić-Kržić, Nikola Cvjetović, Niko Dubčić, Rade Garić i Vedran Košta osvojio je treće mjesto u svojoj skupini i također ostvario pravo igranja na završnom turniru.

Tim Tečajac u sastavu: Mario Majstorović, Iva Strnad, Frano Mozara, Dubravka Zvrko i Tomo Mačai osvojio je peto mjesto u svojoj skupini.

Završni kvalifikacijski turnir za ulazak u Hrvatsku A ligu održati će se 8.-9.travnja i na njemu će nastupiti dva tima iz Bridž kluba Dubrovnik, zajedno sa još dva tima iz Zagreba, jednim timom iz Rijeke i jednim timom s Raba. Dva najuspješnija tima na tom turniru će automatski ići u A ligu, a trećeplasirani će dodatno razigravati s desetoplasiranim timom iz A lige.
Kako se prenose rezultati iz mečeva s protivnicima s kojima se igralo u polufinalnim skupinama, Tim Danče će u finalu krenuti s druge pozicije, a tim Belfast sa šeste pozicije..

Linkovi na skupine:
http://www.crobridge.com/scores2/turnir.asp?turnir=6129&nc=&lt=3&ft=1&lr=5&fr=&allrounds=1&css=
http://www.crobridge.com/scores2/turnir.asp?turnir=6129&nc=&lt=6&ft=4&lr=5&fr=&allrounds=1&css=

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist