Županija

Brgat danima bez struje: ‘U susjede u kamari je minus jedan stupanj, a kabeli vise po cesti!’

Brgat danima bez struje: 'U susjede u kamari je minus jedan stupanj, a kabeli vise po cesti!'

Nevrijeme koje je pogodilo šire dubrovačko područje posljednjih dana uzrokovalo je brojne probleme od Konavala do Pelješca.

Snježna idila ostala je tako ipak u sjeni olujnih i orkanskih udara bure praćenih niskim temperaturama. Konavoska brda danima su tako bez električne energije, česti su ispadi u Župi dubrovačkoj, a ŽC 112 jutros je izvijestio kako je došlo do prekida u Mokošici, kao i selima Popovići, Komaji, Čilipi-Korde i Grušići u Konavlima. No to nisu naravno jedina mjesta gdje je nestalo struje, a iz Donjeg Brgata nam se javila ogorčena čitateljica koja nam je istaknula kako su onih od prekjučer do jučer poslijepodne bili bez struje, te kako su ponovno ostali bez električne energije sinoć predvečer.

-Susjedi u kamari je minus jedan stupanj – s pravom je ljuta ona!

Na njezin upit kako nam kaže, iz Elektrojuga su joj odgovorili kako nitko ne može izaći na teren popraviti oborenu palu jer ”rade isključivo sa suradnicima iz Splita koji su bili raspoređeni po Konavlima”.

-Što ako autobus prođe ovuda ili neko veće vozilo i zakači ovaj kabel koji trenutno visi. Imat ćemo još veći problem! To je nemar o kojem govorim – kaže nam ona.

Nažalost na svi naši pozivi dispečerskom centru Elektrojuga jutros su ostali neodgovoreni.

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist