Sport

BRAVO, MARO! Đuraš dio hrvatske futsal reprezentacije

BRAVO, MARO! Đuraš dio hrvatske futsal reprezentacije

Izbornik hrvatske futsalske reprezentacije Mato Stanković objavio je popis od 18 igrača za kvalifikacijski turnir za Svjetsko prvenstvo 2016. u Kolumbiji koji će se u prosincu odigrati u Osijeku te za dvije prijateljske utakmice protiv Japana koje će prethoditi kvalifikacijskom turniru.

Među odabranim igračima je i igrač Squarea Maro Đuraš, a hrvatska futsalska reprezentacija domaćin je kvalifikacijskog turnira za Svjetsko prvenstvo. Utakmice će se igrati u osječkom Gradskom vrtu, a u grupi su još Bjelorusija, protiv koje će Hrvatska igrati 10. prosinca, zatim Švedska (11. prosinca) i Azerbajdžan (13. prosinac). Dvije najbolje reprezentacije otputovat će u Kolumbiju, piše hrsport.hr.

Na popisu igrača najviše ima malonogometaša Splita, njih šest, dok su iz aktualnog prvaka države Nacionala pozvana petorica. Iz domaće lige pozive su osim Mara dobili i Matej Horvat iz Futsal Dinama te Andrej Pandurević iz Osijek Kelmea.
Od internacionalaca poziv su dobili Franko Bilić iz Ekonomca iz Kragujevca, Toni Jelavić i Saša Babić iz talijanskog Pesarofana i Dario Marinović iz El Pozo Murcije. No, najbolji hrvatski futsalaš Marinović pod upitnikom je za nastup na turniru zbog rupture mišića.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist