DuList IN

‘BRANITELJSKI KONCERT’ Ne propustite Band Aid i raskošan glazbeni program na Stradunu

'BRANITELJSKI KONCERT' Ne propustite Band Aid i raskošan glazbeni program na Stradunu

Povodom 25. obljetnice uspješne obrane Grada i Dana branitelja Dubrovnika održat će se pred Crkvom svetog Vlaha ‘Braniteljski koncert’, na kojem će nastupiti brojna priznata glazbena imena.

Koncert se održava na sam Dan branitelje, 6. prosinca, s početkom u 20 sati, a Dubrovčani će uživati u repertoaru kojeg su pripremili klape Subrenum i Ragusa, Ibrica Jusić, Valetudo, Banditen Strasse, Lapadske tratinčice, Lingua franca, Art, Amadeus, Taliri, Atlantida, te, za ovu priliku sastavljen ‘Braniteljski band’ sa nekoliko glazbenih brojeva vezanih na uspomene iz rata.

Voditelj programa je Mišo Mihočević, a vrijedno je spomenuti i to kako su svi izvođači spremno pristali svoje nastupe pokloniti braniteljima i cijelom Gradu.

Hvalevrijednu večer organizirala je UBD na čelu s predsjednikom Markom Mujanom, a okvirni program počet će Himnom svetog Vlaha u izvedbi klape Subrenum, a različit glazbeni repertoar bit će prožet pjesmama poput ‘Kad zazvone dubrovačka zvona’, ‘U boj’, ‘Zvona moga grada’, ‘Vilo moja’, ‘Na morskome plavom žalu’, ‘Na Stradunu’, ‘Zemlja dide mog’… A nećemo vam baš sve otkrivati, a vi dođite na Stradun i uz sjećanje na pobjedu uživajte u raskošnoj glazbenoj večeri!

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović