DuList IN

BORBA, GLAZBA I PLES Evo prilike da se upišete na capoeiru!

BORBA, GLAZBA I PLES Evo prilike da se upišete na capoeiru!

Capoeira Amazonas Dubrovnik od srijede 24. rujna 2014. započinje upise u novu sezonu treninga capoeire u prostorima Art radionice Lazareti u tri dobne skupine sa sljedećim terminima:

Dječja grupa uzrasta od prvog do četvrtog razreda osnovne škole srijedom i subotom od 18:30 do 19:30 sati

Dječja grupa uzrasta od petog do osmog razreda osnovne škole srijedom i subotom od 19:30 do 20:30 sati

Grupa za odrasle, od srednjoškolaca pa nadalje, imat će treninge tri puta tjedno ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom u terminu od 21 sat do 22:30 sati.

Prvi tjedan treniranja za sve nove članove je besplatan, a posebna ponuda za sve koji se žele pridružiti odraslog grupi i dovedu prijatelja ili prijateljicu je 50% popusta na članarinu za oboje u prvom mjesecu treniranja.
Svi zainteresirani koji se žele okušati capoeiri, energičnoj vještini, pokreta, plesa i glazbe pozvani su pridružiti se treninzima, a za sve informacije mogu se obratiti na mobitel 098/739-122, e-mail dubrovnik@amazonas.hr ili facebook Capoeira Amazonas Dubrovnik.

Udruga Capoeira Amazonas Dubrovnik djeluje u sklopu Amazonas organizacije sa sjedištem u Zagrebu i bavi se proučavanjem i promicanjem brazilske i afro-brazilske kulture s naglaskom na specifičnu vještinu capoeiru. U Dubrovniku Udruga već četvrtu godinu za redom redovno provodi program capoeire za odrasle, te program capoeire za djecu posljednje dvije godine. Capoeira je oblik brazilske kulture nastala među robovima dovezenim iz Afrike, a danas se prakticira diljem svijeta. Capoeira ne poznaje razlike spola, dobi i rase, kombinira akrobatiku, borbu, glazbu i ples, te predstavlja specifičnu vještinu dijaloga partnera u pokretu koji se trude nadmudriti jedan drugoga i pri tome se dobro zabaviti.

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTO] SPOMEN IZLOŽBA Marita Kisić Kamić predstavila umjetnička djela od plastičnih boca

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist