Natrag
16.8.2017 19:39

facebook

twitter

google

rss

dulist

BOGATIH NEKOLIKO MJESECI Predstavljen program Dubrovačkog zimskog festivala

24.11.2015 @ 13:14 Dulist dulist IN
7;7

Podijelite:

Dubrovački zimski festival, manifestacija koja će zaokružiti idućih nekoliko mjeseci u gradu, predstavljen je u utorak ujutro u Lazaretima na konferenciji za medije.

Na njoj su sudjelovali gradonačelnik Andro Vlahušić, zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić, direktorica Turističke zajednice Romana Vlašić i pročelnik UO za poduzetništvo, turizam i more Vlaho Margaretić.

Službeno, početak festivala je ovu subotu, 28. studenog, kad će zasjati prva adventska svijeća kraj Male Onofrijeve fontane. Ove godine, svijeća će biti upaljena u večernjim satima, a nakon nje i (n)ovogodišnja blagdanska rasvjeta. Također, predstavlja se i ponuda adventskih kućica, kojih će ove godine biti 18.
Kako je na konferenciji istaknuto, ovaj festival predstavlja spoj kulturnih, edukacijskih i zabavnih događanja, a ujedno je ponuda i za građane i za posjetitelje našeg grada, koji od ovog vikenda blista u božićnom ruhu.

Vrijedi istaknuti dio festivala za najmlađe, Orlandino, koji se otvara 5. prosinca, u parku Luja Šoletića i Luci Gruž. Uključit će se blagdanska rasvjeta, te izraditi i adventska fotografija.Za najmlađe, bit će tu i vožnja vlakićem, klizalište i zabavni park! Ali, kako se reče, to nije sve. 16. siječnja 2016. u Luku Gruž stiže i već najavljeni Luna park, a zamjenica Šimac Bonačić kazala je kako je ovaj dio festivala prirodni nastavak projekta ‘Mladi i grad skupa’. Romana Vlašić istaknula je da je Dubrovnik živi grad 365 dana u godini, te je festival jedna od njihovih osnovnih djelatnosti ove zime.

Zato, od ove subote uključite se u festival, uživajte i ugrijte se uz bogat program kojim će zima biti zabavnija i veselija!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana