Aktualno

BOBIĆ NAKON POBJEDE „Nije bilo lepršavo, ali…“

BOBIĆ NAKON POBJEDE „Nije bilo lepršavo, ali…“

Nije bilo lepršavo kao protiv Mornara. Prve dvije četvrtine sam zadovoljan pristupom, a zadnje dvije apsolutno nisam – rekao je nakon slavlja protiv hercegnovskog Jadrana trener Juga Miho Bobić.

– Do sinoć smo radili teže treninge i to se danas vidjelo. Zadovoljni smo s prve dvije četvrtine, fantastičan igrač više u tom razdoblju. Poslije se dogodio pad, zadnju četvrtinu nismo bili dovoljno agresivni, aktivni u napadu, samo smo čekali loptu na dva metra. Imali smo veliku razliku i kao da smo čekali kraj utakmice, a to je najgore – dodao je Bobić. Jesu li se Younger i Bicari uklopili u sastav?

Bobić: Dobro smo posloženi

– Dobri su. Bicari je odličan u tranziciji, ali i realizator, potpuno drukčiji igrač od Nikše Dobuda. Imamo dva centra koji su različiti. Younger igra sve pozicije i pokriva sve rupe. Desna strana, bek, na dva metra. Zasad sam apsolutno zadovoljan, kao i njihovim pristupom na treningu – odgovorio je Bobić, koji je u prošloj sezoni momčad preuzeo kao ‘vruće kestenje’. Sad ipak slaže tim po svojim idejama.

– Imamo dobru momčad, dobro smo posloženi. Imali smo i neke druge želje koje nismo uspjeli realizirati, ali možda bude dogodine. Konkurencija je jača nego lani, jača je Regionalna liga. Ako budemo vjerovali, a ja zaista vjerujem, možemo ove godine napraviti pravi rezultat. Ambicija su četiri finala, a da pokušamo nešto i više od toga, ako bude ikako moguće – zaključio je Bobić.

Dobud: Posao odrađen

– Posao je odrađen. Bili smo uvjerljivi, posebno u prvom dijelu utakmice. Još to nije to do kraja, ima tu detalja koje moramo popraviti, posebno u obrani. Mislim da je angažman bio dobar, igralo se dobro, brzo, lijepo. Možemo biti zadovoljni – rekao je kapetan Juga Nikša Dobud, kojeg smo također zamolili i za ocjenu doprinosa dva novaka u sastavu, Bicarija i Youngera.

– Dobro igraju i odlična su pojačanja. Možemo biti zadovoljni. Nadam se da ćemo svi biti još bolji – rekao je Dobud, koji riječko Primorje i dalje smatra favoritom.

– Oni su favoriti uz momčad kakvu imaju. Aktualni su prvaci, ali mi ćemo se s njima boriti, pokušat im pomrsiti račune, vratiti pehar kući ako Bog da – zaključio je Dobud.

Janović: Imamo velike ambicije

– Zadovoljan sam igrom, iako smo posljednju četvrtinu ipak malo popustili, što je i normalno jer smo imali veliku razliku. Odradili smo utakmicu na najbolji mogući način, ostvarili drugu pobjedu. Imamo velike ambicije, ne samo u Regionalnoj ligi, već i u Ligi prvaka, Kupu i Prvenstvu. Imamo zaista moćnu momčad ove godine i nadam se dobrom rezultatu – kazao je nakon utakmice Jugova ‘četvorka’ Nikola Janović.

– Primorje nas možda i s pravom vidi kao favorita natjecanja, ali ih nikako ne bih podcijenio, to je zbilja izuzetan sastav. Pojačali su se Burićem i to će biti do samog kraja neizvjesno. I Mladost igra dobro, treba biti oprezan sa svima. I Jadran će tijekom sezone igrati sve bolje. Imaju sjajnog trenera, dobre igrače. Uz iskusnog Zlokovića mogu napredovati – dodao je Janović.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist