DuList PROMO

Blagdanska avantura u hotelu Hilton Imperial

Hilton Imperial

U ovo blagdansko razdoblje Hilton Imperial Vas poziva na druženje uz brojne posebne ponude.

Opustite se u blagdanskoj atmosferi ovog hotela, uz poznati Imperial popodne, posebnu ponudu uz Dane Bakalara ili za promjenu svoj dan započnite uz Champagne Breakfast. I ne brinite za parking. Specijalne ponude uključuju do 3 sata besplatnog parkinga u hotelskoj garaži.

CHAMPAGNE DORUČAK

Neka vaše jutro započne malo drukčije. Dođite na doručak te uz čašu Pommery šampanjca započnite svoju blagdansku avanturu. Cijena od 225 kn po osobi (od 24.12. do 2.1.) uključuje bogati buffet doručak uz vruće vafle, palačinke ili omlet baš Vašem izboru. Dobro nam došli!

IMPERIAL POPODNE

Provedite ugodno popodne u Imperialu. Za sve one koji su se uželili kolača i slastica, poziv na opuštanje i uživanje u kavi ili finom čaju uz specijalitete poput kuće Imperial torte, sočne savijače, tradicionalne Sacher torte s bogatog bifea kojeg je za Vas pripremio šef kuhinje hotela, Serdal Altun. Po popularnoj cijeni od 45kn (od 27.12. do 1.1.) ponuda uključuje topli napitak po izboru,  neograničenu količinu slastica i parking od 3 sata u hotelskoj garaži.

HAPPY HOUR

Idete u grad?  Svratite na kavu, piće te iskoristite popost od 30% od 18h do 19h u Lobby Baru. Ponuda vrijedi u periodu 23.12.- 2.1. i odnosi se na sva pića.

POSEBNA BOŽIĆNA PONUDA DANI BAKALARA

Ove godine, kao uvod u proslavu Božića i Nove godine, od 20. – 24. prosinca, održavaju se Dani bakalara. Ne propustite Božićne okuse i mirise Dubrovnika u Hilton Imperialu. Šef kuhinje, Serdal Altun pripremio je dva menija. U slast!

Menu 149 kn 3 slijeda

  • Juha od bakalara sa povrćem
  • Bakalar na bijelo sa pečenom palentom
  • Dubrovačka rozata

 

Menu 95 Kn 1 slijed

  • Pečeni file sviježeg bakalara
  • sa kuhanim krompirom i blitvom, vermouth umak

 

POSEBNA BOŽIĆNA VEČERA

Učinite nešto posebno za vas i vaše najbliže ovog Božića. Iznenadite svoje najbliže božićnom večerom u našem Restoranu Porat. Uživajte u blagdanskoj atmosferi 24. i 25.12. po cijeni od 360 kn.

Gratinirane jakobske kapice

Na želeu od školjki, umak od česnjaka

Gusta juha od šumskih gljiva

Sa maskarponeom

Ravioli punjeni raguom od telećeg jezika

U umaku od crnog vina

Pačji Comfit

Pečene kruške i jabuke, umak od brusnica

Nabujak od kestena sa amaretto keksima

 

 

POSEBNA NOVOGODIŠNJA TEMATSKA VEČERA

Uživajte 29. prosinca u idiličnoj atmosferi Restorana Porat s naglaskom na tradicionalna dalmatinska jela uz klapsku glazbu uživo. Cije od 295 kn bogati dalmatinski buffet.

GALA VEČERA

Dočekajte novu 2015. godinu u idiličnoj atmosferi našeg Porat restorana te uživajte u jelovniku od šest slijedova koje je posebno za ovu prigodu pripremio naš šef kuhinje, Serdal Altun. Pred samu ponoć predviđen je odlazak u Executive Lounge gdje će se, uz šampanjac i zadivljujući pogled na vatromet iznad stare gradske jezgre, dočekati Nova godina. Iznenadite svoje nepce nečim posebnim. Cijena 550kn, 31.prosinca 2014.

Sve dodatne informacije na broj telefona 020 320 320 ili putem e-maila dubrovnik@hilton.com

www.dubrovnik.hilton.com

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

RIT CROATIA Osvoji punu stipendiju za američki studij Service Managementa

Dulist

Poboljšajte san uz namirnicu koju zasigurno već imate u kući – blagodati med

Dulist