Zanimljivosti

Blaćaninu zbog Severine nisu dali vidjeti bebu

Blaćaninu zbog Severine nisu dali vidjeti bebu

Korčulanin Edi Bosnić ostao je nemalo iznenađen postupanjem koje je doživio u splitskom rodilištu – zbog, kako tvrdi, Severine.

Svoju priču odlučio je podijeliti s riječkim Novim listom. Naime, Bosinić je sina dobio 21. veljače.
– Došao sam u Split, u rodilište, u četvrtak oko 11 sati i na porti zamolio da me puste kod Željke, barem nakratko, budući da nikako u vrijeme posjeta, od pola pet do pola šest poslijepodne, tamo nisam mogao biti. Zadnji trajekt za Korčulu kreće iz Splita u 15 sati, sat prije toga katamaran, i to je to.

Da bih ja, otočanin, ženu vidio u vrijeme posjeta, morao bih prespavati u Splitu, zato sam na porti zamolio da me puste prije, nakratko. Čovjek me nije puštao, kaže, ne smije, a nakon mog inzistiranja da nazove nekog nadležnog, učinio je to i kazao mi kako iz ureda glavne sestre poručuju da bi me inače, u drugim okolnostima, pustili, ili da mi je žena na bilo kojem drugom odjelu, no na drugi kat ne mogu jer je 'tamo Severina' – ispričao je Novom listu Blaćanin Edi Bosnić, dodavši kako ga je to razbjesnilo, jer „znam da je Severinin zaručnik dolazio, i dolazi, u bilo koje doba, a ja, zato što sam običan muž obične žene, ne mogu“.

Ljut i ogorčen, priča dalje ovom dnevnom listu, sjeo je na trajekt u tri popodne i vratio se kući u Blato. U rodilište se ponovno vratio ovog petka kad mu je supruga Željka s bebom iz rodilišta otpuštena, te ih odvezao kući.

Nije problem, govori Edi Bosnić za Novi list, trošak koji je bačen u vjetar, jer put do Splita i natrag košta, nije problem niti izgubljeno vrijeme, problem su, zaključuje, dvostruka pravila. Za slavne, i one koji to nisu. Da je u pitanju sigurnost, recimo, supruge predsjednika države, veli, ovo bi možda i razumio, ali takav tretman pjevačke zvijezde, kojeg ona sama možda nije ni tražila, ne može shvatiti.
Novom listu izjavu je dao i Severinin menadžer Tomislav Petrović koji kaže da Severina s tim problemom nema nikakve veze, te da nije imala nikakvih zahtjeva.

Ravnatelj KBC-a Split Dujomir Marasović poručio je kako o slučaju ne zna ništa niti mu se itko žalio, uz napomenu kako bolnica ovim nije prekršila svoj kućni red već je samo inzistirala na njemu.

Izvor: novilist.hr
 

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1851. Rođen povjesničar, književnik i diplomat Lujo Vojnović

Dulist

Obilježavamo Međunarodni dan obitelji!

Dulist

VIKEND ZA LJUBITELJE VINILA Sajam gramofonskih ploča u Lazaretima

Dulist