Sport

Bivši Jugaš potpisao za Radnički

Bivši Jugaš potpisao za Radnički

Bivši vaterpolist Juga Nino Blažević potpisao je ugovor s Radničkim iz Kragujevca te će u ovoj sezoni nastupati za ‘Šumadince’ u Regionalnoj ligi, Prvenstvu Srbije te kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Podsjetimo, 23-godišnji Blažević je dijete Juga, a igra na poziciji beka. U prošloj sezoni nosio je kapicu ŽAK-a iz Kikinde, osmoplasirane momčadi Prvenstva Srbije.

– Radnički sam prvenstveno odabrao zbog Regionalne lige i Lige prvaka, jer su to odlične prilike za napredak i dokazivanje. Nemamo neki imperativ, ali očekujem dosta pobjeda. Nadam se da ćemo u domaćem prvenstvu igrati finale sa Partizanom i dat ćemo sve od sebe da to učinimo. Vjerujem da će mi igranje u Radničkom dosta pomoći, jer je Uroš Stevanović odličan trener i ovdje se jako dobro radi – rekao je za klupsku stranicu Blažević.

Inače, trostruki srpski doprvak, s kojim će se Jug boriti u Regionalnoj ligi, a možda i u Ligi prvaka ( Radnički igra kvalifikacije s Budvom, Hannoverom i Szolnokom), pred početak ove sezone poprilično je izmijenio sastav. Kadar je značajno pomlađen, iz kluba je otišlo nekoliko igrača (među njima i Josip Vrlić u Jug), a stigli su legendarni 38-godišnji vratar Denis Šefik, 26-godišnji crnogorski centar Nikola Tomašević (oba iz Crvene Zvezde), 25-godišnji bivši igrač Mladosti Marko Martinić (iz talijanskog Quinta) te nekoliko juniora iz srpskih klubova.

Foto: VK Radnički Kragujevac

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist