Zanimljivosti

Biciklijada kroz Konavle

Biciklijada kroz Konavle

Konavle će za pet dana postati prava biciklistička meka. Moto klub 'Dvije rote' i Udruga Agroturizam Konavle organiziraju Konavosku biciklijadu, koja će se održati od 15. do 17. lipnja na području cijelih Konavala.

Biciklijada uključuje natjecateljsku utrku „Konavle 100 km“, koja zaokružuje 100 kilometara natjecateljske vožnje biciklima kroz cijele Konavle.

Utrka se vozi u tri etape; 15. lipnja vozi se prva etapa Vitaljina – Cavtat duga 32.8 kilometara, 16. lipnja vozi se druga etapa Duba Konavoska – Gruda duga 35.4 kilometra, a 17. svibnja treća etapa Ljuta – Čilipi – Gruda duga 30.2 kilometra. Proglašenje pobjednika upriličit će se nakon završetku treće etape, u okviru glavnog programa biciklijade.

Ukoliko ste zainteresirani morate se i prijaviti i to u uredu Agroturizma Konavle na Grudi, ili na službene kontakte – tel: (020)791-516 i e-mail: ured@agroturizam-konavle.hr.

Za sudjelovanje u utrci mogu se prijaviti sve osobe starije od 18 godina, a detaljne upute za utrku svi zainteresirani natjecatelji dobit će od organizatora tijekom prijava i prije održavanja.

Pročitajte još

KAKO IZBIJELITI JAJA? S octom i vodom u tri jednostavna koraka

Dulist

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist