Natrag
19.1.2018 06:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

BEZ PODRŠKE KARAMARKA Putica: Cijeli dan sam provela s predsjednikom

3.2.2014 @ 21:35 Dulist Grad / Politika

Podijelite:

Premda se spekuliralo kako će upravo na Festi svetoga Vlaha šef HDZ-a Tomislav Karamarko javno podržati Sanju Puticu kao kandidatkinju za predsjednicu gradskog odbora stranke, to se danas nije dogodilo.

Karamarko je, prenose nam članovi, održao sastanak na kojem je insistirao na zajedništvu te je zamolio okupljene da nadolazeći unutarstranački izbori prođu korektno, u demokratskom ozračju i da članovi izaberu onog za koga smatraju da će bolje voditi dubrovački HDZ.

Sanja Putica, s druge strane tvrdi: Karamarko je članstvu poslao jasnu poruku. U kratkom telefonskom razgovoru osvrnula se i na pisanje nekih lokalnih portala kako je sastanak napustila ljuta i razočarana, zbog izostanka Karamarkove podrške:

– Cijeli sam dan provela s predsjednikom, bila s njim na svetoj Misi, a nakon nje na svečanom ručku i sad opet idem na večernje druženje – komentirala je Putica, a na pitanje je li očekivala podršku Tomislava Karamarka, tek je kratko prokomentirala kako je ona “u lokalnom HDZ-u”.

Inače, do sad su završeni izbori u Mokošici, Komolcu, Gružu i Lapadu, a narednih dana slijede Pile-Kono, Ploče i otoci. Kao što je DuList ranije pisao u utrci za čelno mjesto dubrovačkog HDZ-a je Sanja Putica, nepuča bivše predsjednice HDZ-a Dubravke Šuice, a kao drugi kandidat spominje se Mato Franković, direktor ACI marine Dubrovnik. Franković je večeras bio nedostupan za komentar.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana