GradPolitika

BEZ PODRŠKE KARAMARKA Putica: Cijeli dan sam provela s predsjednikom

Procesija sveti Vlaho

Premda se spekuliralo kako će upravo na Festi svetoga Vlaha šef HDZ-a Tomislav Karamarko javno podržati Sanju Puticu kao kandidatkinju za predsjednicu gradskog odbora stranke, to se danas nije dogodilo.

Karamarko je, prenose nam članovi, održao sastanak na kojem je insistirao na zajedništvu te je zamolio okupljene da nadolazeći unutarstranački izbori prođu korektno, u demokratskom ozračju i da članovi izaberu onog za koga smatraju da će bolje voditi dubrovački HDZ.

BEZ PODRŠKE KARAMARKA Putica: Cijeli dan sam provela s predsjednikom

Sanja Putica, s druge strane tvrdi: Karamarko je članstvu poslao jasnu poruku. U kratkom telefonskom razgovoru osvrnula se i na pisanje nekih lokalnih portala kako je sastanak napustila ljuta i razočarana, zbog izostanka Karamarkove podrške:

– Cijeli sam dan provela s predsjednikom, bila s njim na svetoj Misi, a nakon nje na svečanom ručku i sad opet idem na večernje druženje – komentirala je Putica, a na pitanje je li očekivala podršku Tomislava Karamarka, tek je kratko prokomentirala kako je ona “u lokalnom HDZ-u”.

Inače, do sad su završeni izbori u Mokošici, Komolcu, Gružu i Lapadu, a narednih dana slijede Pile-Kono, Ploče i otoci. Kao što je DuList ranije pisao u utrci za čelno mjesto dubrovačkog HDZ-a je Sanja Putica, nepuča bivše predsjednice HDZ-a Dubravke Šuice, a kao drugi kandidat spominje se Mato Franković, direktor ACI marine Dubrovnik. Franković je večeras bio nedostupan za komentar.

Pročitajte još

RAZGOVOR S BRANKOM BAČIĆEM ‘Hrvatsku gradimo srcem i znanjem jer je samo povezana Hrvatska snažna’

Dulist

ZAVRŠNA KONFERENCIJA UOČI IZBORA Pezo: Glas za HDZ je glas za stabilnost i daljnji razvoj Lijepe naše

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist