Zanimljivosti

Besplatne Apple iMac i iPad radionice na ACMT-u

Besplatne Apple iMac i iPad radionice na ACMT-u

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT), u suradnji s tvrtkom Apcom Hrvatska, ovlaštenim Apple partnerom za Republiku Hrvatsku

u srijedu 21. ožujka u svom zagrebačkom kampusu organizirala je Apple trening za medije.

Predsjednik i dekan Američkog koledža Donald Hudspeth najavio je niz besplatnih radionica na iMac i iPad koje će se tijekom cijele godine za sve zainteresirane, u prvom redu za učenike i profesore osnovnih i srednjih škola, održavati u Apple regionalnim trening centrima u kampusima RIT/ACMT-a, u Dubrovniku i u Zagrebu. Tijekom treninga bilo je riječi i o načinima učenja i podučavanja koje omogućuju napredne tehnologije poput iMac kompjutora i iPad uređaja.

U sklopu najavljenih Apple radionica polaznicima će se predstaviti uvod u korištenje Apple platforme, upoznat će ih se s iLife aplikacijom, multimedijalnom aplikacijom za produkciju filma i muzike, obradu slika i izradu web stranica, te s iWork aplikacijom koja se koristi za obradu teksta i izradu prezentacija. Radionice su osmišljene na zanimljiv i interaktivan način, a baziraju se na stvaranje multimedijalnog sadržaja te na razvijanje inovativnosti i kreativnosti polaznika. Vode ih ovlašteni Apple treneri, studenti stručnog studija Informacijske tehnologije na RIT/ACMT-u.

U nadolazećem razdoblju najavljeni su slijedeći termini iMac radionica koje će se održavati na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju: 23. i 30. ožujka od 14:30 do 18:30 sati, Dubrovnik i Zagreb; 13., 20. i 27. travnja od 14:30 do 18:30 sati, Dubrovnik i Zagreb; 04. i 11. svibnja od 14:30 do 18:30 sati, Dubrovnik i Zagreb.

Radionice na iPad uređajima organizirat će se periodično, sukladno interesu. Svi zainteresirani mogu se prijaviti, na jednu ili više radionica, na email: keti@acmt.hr ili telefon + 385 (0)20 433 000.

Pročitajte još

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist

SRIJEDA Pričaonica i radionica uskrsnih ukrasa za najmlađe

Dulist

U SAMOSTANU U PRIDVORJU Preduskrsne radionice za djecu

Dulist