Natrag
21.9.2017 10:44

facebook

twitter

google

rss

dulist

Beogradski arhitekt Vladimir Gugl uređuje Nautiku

11.4.2015 @ 10:39 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Beogradski arhitekt Vladimir Vlada Gugl potpisat će dizajn unutrašnjeg uređenja restorana Nautika na Pilama. Potvrdio nam je to Maro Raič, direktor istoimene tvrtke, koja je nedavno preuzela ovaj kultni dubrovački restoran, ističući kako Gugl radi po cijelom svijetu.

Ovaj u Srbiji poznati arhitekt i dizajner interijera počeo se tim poslom baviti prije 22 godine, kada je, kako je sam u jednom intervjuu istaknuo, to bio pionirski posao.

Na samom početku svoje karijere dizajnirao je primjerice beogradski Soho bar, a potom kreće i na uređenje restorana od kojih posebno ističe Tribecu i Que pasa.

Posao je zatim proširio i na uređenje hotelskih interijera. Dosta radi i izvan granica Srbije, no najpoznatiji je, dakako, u vlastitoj zemlji, a doznajemo kako je u Dubrovniku već radio projekte unutrašnjeg uređenja pojedinih objekata, među njima i znamenitih vila.

Cijeli tekst o beogradskom dizajneru potražite u tiskanom izdanju DuLista.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana