Aktualno

“Beauty Festival” u Hiltonu ovog vikenda

Dubrovnik Beauty Festival

U subotu i nedjelju, 29 i 30. studenog, u hotelu Hilton Imperial u organizaciji dubrovačke vizažistice Ane Vukas održat će se donatorska akcija „Beauty Festival“.

Beauty festival će okupiti vizažiste i frizere, a prikupljenim novcem pomoći će se Udruzi Poseban Prijatelj zaposlenjem djevojke s potrebnim certifikatom, koja će pomoći djeci s poteškoćama u razvoju putem Masgutove metode integracije refleksa – pristupa koji promovira radosno učenje u djece i odraslih.

Udruga poseban prijatelj broji 45 djece i brine o djeci s posebnim potrebama, educira i pomaže njihovim roditeljima te ih savjetuje kako i na koji način mogu ostvarivati prava za sebe i svoju djecu. Pohvalno je istaknuti da je Udruga Poseban prijatelj prva u Hrvatskoj organizirala prijevoze za djecu s posebnim potrebama odnosno poteškoćama u razvoju.

Tako će se u subotu 29. studenog predstaviti ArtDeco, Emese Backia, Temptu – air brush i Amadea Krajnović. ArtDeco ce predstaviti svoju akademiju, preparate i najavit će tjedni tečaj koji će se održati u Dubrovniku u siječnju 2015 godine. Emese Backia stiže iz Novog Sada, a pokazat će sasvim novu tehniku, vodootpornu šminku za mlade, po kojoj je jako poznata. U Zagrebu su je prozvali Kraljicom makeovera. Ona za sve zainteresirane održava tečaj u Dubrovniku 30. studenog na temu Party Makeup. Firma Temptu, koja je nova u Hrvatskoj i kojoj je ovo prvo predstavljanje, pokazat će nam novu tehniku poznatiju kao AIRBRUSH MAKEUP. Amadea Krajnović će održati radionicu i predstavit će udrugu “SENSEI”.

U nedjelju, 30. studenog, predstavljaju se Indola, FarmaVita, Mić akademija i GMG Markus. Firma Markus će prezentirati nekoliko frizura sa raznim umetcima. Mić akademija stiže sa svojim modelima iz Splita i održat će look&learn seminar gdje će pokazati jako zanimjive tehnike šišanja i predstaviti svoju akademije. Ekipa Trend Line, osim što će predstaviti jako popularan brend FarmaVita, predstavit će i brand “Electric Hair by Mark Woolley” kolekciju i proizvode iz Londona. Indola će predstaviti “Street style kolekciju” te inspirirati trendovski i maštovitim frizurama.

Program za oba dva dana krece u 11.45, između svake akademije bit će mala pauza. Natjecanje vizažista/ frizera kreće najkasnije u 17 sati. Nagrade za sve natjecatelje su osigurale akademije koje se predstavljaju, i također su se s poklonima pridružili MP Professional i Subrina Profesional. Svi natjecatelji će dobiti neki poklon kao i diplomu.

Voditeljica programa će biti Katarina Gašić, fotograf Nikša Raguž i kamerman Toni Miletić. Cijena ulaznice za Beauty Festival je 200 kuna za jedan dan ili 300 kuna za dva dana. Ulaznice su cjelodnevne.

Ulaznice možete rezervirati putem mail: avukas5@gmail.com, putem facebooka, u inbox – Ana Vukas na način da pošaljete Vaše ime i prezime,broj mobitela i naznaku za koji datum želite rezervacije ulaznica.
https://www.facebook.com/events/746526195397604/

Također, svi kojima je interesantno biti model za šišanje i bojanje kose, mogu se javiti na iste kontakte.

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist