Županija

BAČIĆ I DOBROSLAVIĆ PORUČILI IZ STONA ‘U MOST -u je očito zavladala panika, a mi smo sigurni u pobjedu naših kandidata’

BAČIĆ I DOBROSLAVIĆ PORUČILI IZ STONA 'U MOST -u je očito zavladala panika, a mi smo sigurni u pobjedu naših kandidata'

Predsjednik Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice, ujedno i saborski zastupnik Branko Bačić i kandidat za župana Nikola Dobroslavić danas su se u Stonu osvrnuli na MOST – ove prozivke zbog puštanja video isječka sa sjednice Vlade na jučerašnjem centralnom predizbornom skupu HDZ – a i koalicijskih partnera, tijekom kojeg premijer Andrej Plenković traži razrješenje triju MOST – ovih ministara zbog neiskazivanja podrške ministru financija Zdravku Mariću i pritom se opredjeljujući za oporbu.

Branko Bačić istaknuo je kako je očito da je u MOST – u zavladala panika s obzirom na najnovije ankete koje pokazuju da kandidat Dalibor Milan pobjeđuje u drugom krugu u Metkoviću.

“Kako drukčije tumačiti da našim suparnicima iz MOST – a smeta objava jednog videa s javne sjednice Vlade na kojem se nalaze ministri koji ne daju podršku svojem kolegi s kojim godinu i pol sjede u Vladi, bez mogućnosti da se brani od neargumentiranih i neutemeljenih optužaba iz SDP – a. Mi smo upravo taj video isječak pokazali kako bi našim biračima ilustrirali taj trenutaka kada MOST na sjednici Vlade staje uz oporbu, uz SDP i ruši svog ministra, a time i Vladu, čime destabilizira cjelokupnu političku situaciju u Republici Hrvatskoj. Mi ćemo i dalje ukazivati na nevjerodostojnost MOST – a pa i na činjenicu da kandidiraju svog političkog tajnika za župana Dubrovačko – neretvanske županije iako su do jučer tvrdili kako treba ukinuti županiju”, naglasio je Bačić dodavši kako je “siguran u pobjedu Nikole Dobroslavića, Mata Frankovića i Dalibora Milana te kako upravo to najviše smeta MOST – u”.
Kandidat za župana Dubrovačko – neretvanske županije Nikola Dobroslavić istaknuo je kako “Nikola Grmoja i MOST moraju objasniti svojim sugrađanima zašto su uspjeli oboriti Vladu Tihomira Oreškovića i zašto su zajedno s SDP – om pokušali oboriti Vladu Andreja Plenkovića” te je dodao kako MOST u tome nije uspio, već je izgubio četiri ministarska mjesta, predsjednika Sabora te mnoga javna poduzeća.

PROMO

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist