Sport

B-1 KOŠARKAŠKA LIGA Peta pobjeda Dubrovnika II

B-1 KOŠARKAŠKA LIGA Peta pobjeda Dubrovnika II

Druga momčad KK Dubrovnika ostvarila je pobjedu u županijskom ogledu 9. kola južne skupine B-1 HKL protiv KK Metkovića 91:75 (33:11, 20:18, 21:26, 20:17) u subotu u sportskoj dvorani u Gospinom polju.

Igrači trenera Mara Lučića došli su tako i do drugog uspjeha u 2018. godini nakon što su sredinom siječnja bili bolji i od Škole košarke Dražen Petrović (107:60). Ovo je ukupno peta pobjeda, a na kontu su i dva poraza.

U trijumfu protiv Metkovaca ponovno je najbolji bio kapetan Filip Vujičić s 28 koševa, a još su dvocifreni bili Niko Stasjuk (17), Antonio Petrović (14) i Marko Ajduković (11).

-Dobro izdanje naših mladića u natjecanju u kojem rezultat nije u prvom planu, ali uvijek je lijepo pobjeđivati. Najvažnije je da imaju što više utakmica i to u konkurenciji često puno starijih košarkaša – naglasit će Maro Lučić, trener druge momčadi dubrovačkog kluba.

KK Dubrovnik igrao je u sastavu: Luka Kriste, Niko Stasjuk 17, Antonio Petrović 14, Vlaho Šojka 3, Marko Radulović, Domagoj Vuletić 3, Lovro Tolj 6, Jakov Vujičić 6, Mateo Lambeta 3, Filip Vujičić 28, Marko Ajduković 11 i Mato Kapović.

U idućem kolu B-1 lige jug na rasporedu je gostovanje u Podstrani protiv KK Mislav.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist