Sport

AUTOMOBILIZAM Dubrovnik Racing pomeo konkurenciju u Skradinu!

AUTOMOBILIZAM Dubrovnik Racing pomeo konkurenciju u Skradinu!

Automobilistički klub Dubrovnik Racing nastavlja raditi ono što im najbolje ide od ruke – pobjeđivati na utrkama diljem Hrvatske i to na posebno dominantan način.

Nakon trijumfa na Sljemenu, prošlog vikenda ‘razvalili’ su konkurenciju i na 2. utrci Prvenstva Hrvatske na stazi u Skradinu, gdje su slavili prvo mjesto, s desetak bodova viška u odnosu na drugoplasirani AK Petar Klepac. Prvim mjestima su se okitili Žarko Knego (N3), Đivo Franić (N2), Tonči Stahor (N1) i Istvan Kavetz Bongo (E23), drugi je bio Maro Franić (E17), treći Stijepo Manenica (N3), Đivo Feređa (N2), Miho Sturica (N1) i Tomscani Tomas (E15), dok je peti bio Mato Milković (E15).

-Moramo napomenuti da su Đivo Franić i Žarko Knego ostvarili rekorde staze u svojim klasama, a Tonči Stahor je odnio prvu pobjedu u karijeri. Također sve pohvale novom mladom dvadesetgodišnjem Konavljaninu Mihu Sturici, koji je odvozio prvu utrku u životu i popeo se na postolje – ističu iz AK Dubrovnik Racing.

Sljedeća utrka PH je za krajem svibnja u Kotoru na stazi Trojica gdje će AK Dubrovnik Racing, trenutno vodeći tim u državi, nastupiti s još većim brojem vozača jer im stižu i mađarski formulaši.

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist