Sport

ATLETIKA/MLAĐI UZRASTI S Prvenstva Dalmacije u grad donijeli 19 medalja

ATLETIKA/MLAĐI UZRASTI S Prvenstva Dalmacije u grad donijeli 19 medalja

Mlađi uzrasti Atletskog kluba Dubrovnik sudjelovali su na Prvenstvu Dalmacije proteklog vikenda ostvarivši sjajne rezultate.

Boje svoga kluba najprije je u subotu branilo petnaest limača i limačica koji su u Grad donijeli novih 11 medalja, a osam medalja osvojili su i stariji uzrasti.

Anamarija Marčinko nastupila je u utrci na 60 metara i bacanju vortexa. U utrci na 60 metara plasirala se u finale i u ukupnom poretku zauzela drugo mjesto. Dok je u bacanju vortexa s bačenih 18,26 metara osvojila treće mjesto.

Nika Tomšić nastupila je u utrci na 100 metara i osvojila drugo mjesto dok je u bacanju vortexa s bačenih 17 metara osvojila peto mjesto.

Marta Musladin nastupila je u utrci na 60 metara i skoku u dalj, te u obadvije discipline osvojila medalje. U utrci na 60 metara plasirala se u finale i u ukupnom poretku zauzela drugo mjesto s rezultatom 9,2 dok je u skoku u dalj sa skočenih 3,96 metara osvojila prvo mjesto

Karlo Carević nastupio je u utrci na 60 metara i skoku u dalj. Sa skočenih 3,54 metra Carević je u skoku u dalj osvojio treće mjesto, dok je u utrci na 60 metara zauzeo četvrto mjesto.
Leon Radić nastupio je u utrci na 60 metara i osvojio prvo mjesto. Radić je nastupio i u bacanju vortexa.

Ivan Ruben Urošević nastupio je u utrci na 200 metara i skoku u dalj, te u obadvije discipline osvojio medalju. U utrci na 200 metara Urošević je osvojio treće mjesto, dok je u skoku u dalj sa skočenih 3,92 metra osvojio drugo mjesto.

Na održanom natjecanju medaljama su se okitile i dvije dubrovačke štafete.
Muška štafeta u sastavu: Rossetti, Urošević, Radić, Carević osvojila je treće mjesto, dok je ženska štafeta u sastavu: Marčinko, Musladin, Rosseti, Tomšić osvojila drugo mjesto.

Za Atletski klub Dubrovnik na održanom natjecanju nastupili su još: Petra Marčinko, Una Pendo, Nika Obradović, Mia Radinković, Silvija Radić, Tina Kakarigji, Lana Miladin, Ines Rosseti i Đani Rosseti.

Nakon natjecateljske subote uslijedila je natjecateljska i nedjelja, Prvenstvo Dalmacije za starije uzraste. Dubrovačke atletičarke i atletičari i s ovog natjecanja donijeli su doma medalje.

Ana Plećaš nastupila je u utrci na 100  i 300 metara. U utrci na 100 metara s istrčanim vremenom 13,49 osvojila je drugo mjesto i srebrnu medalju dok je u utrci na 300 metara s istrčanim vremenom 46,03 osvojila treće mjesto.

Lea Anđušić nastupila je u utrci na 600 metara i s istrčanim vremenom 01:55,6 osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju.

Petra Ivaniš i Nina Jakić nastupile su u utrci na 80 metara s preponama. Ivaniš je s istrčanim vremenom 15,63 osvojila treće mjesto dok je Jakić u cilj stigla četvrta.

Frano Tomšić i Patrik Kralj nastupili su u utrci na 600 metara, a pobjednik utrke bio je Tomšić.
Za Atletski klub Dubrovnik na održanom Prvenstvu Dalmacije nastupili su još: Anđela Gabriela Curić, Klara Karačić, Josipa Habjan, Martina Velagić Rakiđija, Gabriela Njirić, Marta Musladin, Lea Madeško, Karmen Zakarija i Anna Miletić.

Na održanom natjecanju nastupile su i tri dubrovačke štafete.
Ženska štafeta na 4×200 metara u sastavu: Rakiđija, Madeško, Andušić i Habijan osvojila je drugo mjesto, dok je druga  u sastavu Musladin, Ivaniš, Jakić, Miletić osvojila četvrto mjesto.
Treću žensku štafetu na 4×100 metara činio je sastav: Karačić, Curić, Njirić, Plećaš.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr